Muki – juhlavuoden jäsentuote nyt tilattavissa /Mugg – jubileumsårets medlemsprodukt kan nu beställas


Perinteikäs ja tunnelmallinen emalimuki on valittu Liiton 100-vuotisjuhlavuoden jäsentuotteeksi. Muki on kooltaan 3,7 dl ja siinä on Liiton juhlavuoden logo. Muki on Muurlan käsityönä valmistama ja se kestää konepesun. Myös vasemmassa kädessään mukia pitävät on huomioitu, sillä myyntiin tulee erä vasenkätisten mukia, jossa logo on toisella puolella.
”Tunnelmallisesta emalimukista maistuu huonompikin juoma!”
Mukin voi ostaa Liiton toimistosta jäsenhintaan 15 euroa (hinta ei-jäsenille 18 euroa). Tilaukset liiton nettisivujen kautta, puhelimitse (09 562 5973) tai sähköpostilla (toimisto@nullsral.fi).


Den traditionsenliga och stämningsfulla emaljmuggen har valts till medlemsprodukt för Förbundets 100-årsjubileumsår. Muggen rymmer 3,7 dl och är försedd med Förbundets jubileumsårslogo. Den har framställts av Muurla och tål maskindiskning. Också de som håller muggen i vänster hand har beaktats: muggar för vänsterhänta finns till salu där logotypen är på motsatt sida.
”Ur den stämningsfulla emaljmuggen smakar också en litet sämre dryck gott!”
Muggen kan köpas från Förbundets kansli till medlemspriset 15 euro (för icke-medlemmar 18 euro). Beställningen kan göras via förbundets webbsida, per telefon (09 562 5973) eller e-post (toimisto@nullsral.fi).

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media