Toiminta Uncategorized Uutiset

Liiton jäsensivusto on otettu käyttöön /Förbundets medlemssidor tagits i bruk

Liiton jäsensivusto on otettu käyttöön. Jäsensivustolta voit nyt ladata luettavaksesi Radioamatööri-lehtiä vuodesta 2008 alkaen sekä pohjoismaisten radioamatööriliittojen julkaisemia lehtiä (QTC, OZ, Amatørradio ja CQTF). Sähköinen OH-luettelo ja muita toiminnallisuuksia otetaan käyttöön myöhemmin. 

Lehtien lataamista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Käytössä on liiton jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite. Voit tarvittaessa päivittää sähköpostiosoitteesi liiton toimistolle tällä lomakkeella: Päivitä yhteystietosi

Jäsensivut löytyvät osoitteesta members.sral.fi/


Förbundets medlemssidor har tagits i bruk. Från dem kan du ladda ner tidningen Radioamatööri fr.o.m. år 2008 och de nordiska radioamatörförbundens tidningar (QTC, OZ, Amatørradio och CQTF). Den elektroniska OH-katalogen och andra funktioner tas i bruk senare.

För att kunna ladda ner tidningar behöver du en fungerande e-postadress som finns i förbundets medlemsregister. Du kan vid behov uppdatera din e-postadress till förbundets kansli på denna blankett: Uppdatera din kontaktinformation

Medlemssidorna finns på adressen members.sral.fi/ . Välj svenska från övre högra hörnet.