Juhlavuoden kesäleiri

Huom! Kesäleiri siirretty kesään 2022, katso Juhlavuoden kesäleiri Eerikkilässä siirretty kesään 2022

Riihimäen Kolmosten, OH3AD:n, järjestämä juhlavuoden kesäleiri pidetään 15.-18.7. Eerikkilän Sport & Outdoor Resort:ssa Tammelassa. Leiri alkaa torstaina klo 12 ja päättyy sunnuntaina klo 10 alkavaan Liiton kevätkokoukseen. Kesäleirin ohjelma tulee sisältämään esitelmien, kirpputorin ja nokkakusoilun lisäksi Liiton OT-kutsutapaamisen, juhlaillallisen sekä paljon muuta.

Tietoja Eerikkilän kattavista majoitus- ja ravintolapalveluista sekä liikuntamahdollisuuksista on saatavilla opiston www-sivustolta www.eerikkila.fi. Tarjolla on eri tasoisia hotellihuoneita, huoneistoja ryhmille ja huviloita. Majoitustilaa on runsaasti tarjolla. Lisäksi on varattavissa 40 sähköistettyä asuntoautopaikkaa ja telttamajoitusmahdollisuus. Eerikkilä tarjoaa täydet ruokaravintola- ja kahvilapalvelut. Lisäksi käyttöön tulee sauna- ja grillausmahdollisuudet Ruostejärven rannan tuntumassa.

SRAL 100-vuotisjuhlaleirin ilmoittautuminen ja majoitusvaraus on alkanut osoitteessa eerikkila.fi/ilmoittautuminen-sral-juhlaleiri/ . Ilmoittautumista toivotaan 31.5.2021 mennessä korona-ajan epävarmuuksista huolimatta. Ilmoittautua voi myöhemminkin ja leirille pääsee vaikka ilmoittautuisi vasta leirin vastaanottopisteessä. Ennakkoilmoittautuminen mahdollistaa kuitenkin sekä Eerikkilälle että järjestäjälle valmistautumisen oikeaan osanottajamäärään. Päätös leirin mahdollisesta peruuttamisesta tehdään viimeistään 31.5.2021. Syynä voi olla esim. koronan viranomaismääräykset tai vähäinen osanottajamäärä. Kysymyksiä leiriä koskien voi lähettää osoitteeseen OH3AD@nulloutlook.com.

Tehdyt varaukset voi peruuttaa tarvittaessa Eerikkilän palvelujen osalta ilman kuluja 30 päivää ennen varauksen alkua.

Leiriohjelma

Leiriohjelma on julkaistu sivulla sral.fi/sral100-kesaleirin-ohjelma/.


Leirimaksut

  • Leirimaksu 30 €/henkilö. Perheet 50 €. Alle 18- vuotiaat ilmaiseksi.
  • Asuntoauton sähköpaikka, 30€/vrk. Septitankki ja toilettitilat käytettävissä.
  • Telttapaikka 10€ leirin ajalta.

Leirimaksut maksetaan ilmoittautumispisteessä leirin alkaessa (käteinen tai korttimaksu) tai ennakkoon kesäkuun alussa avattavalla ennakkomaksusivulla OH3AD- sivuilla.


Kesäleirin OT-tapaaminen

Lisätietoja osoitteessa https://www.sral.fi/kesaleirin-ot-tapaaminen/


Hami Golf 2021

Hami Golf 2021 pelataan Loimijoki Golfin kentällä Ypäjällä perjantaina 16.7.2021. Lähdöt alkaen klo 10. Pelimuodot ja palkinnot: kolme parasta pistebogey-tulosta palkitaan ja kiertopalkinto parhaalle tasoitukselliselle lyöntipelitulokselle.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla tai puhelimitse Matti Manninen (050-362 7724), OH2MGJ, matti.manninen@nullgwlnetworks.com tai omakutsulla. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro seura ja tasoitus.


Koronatilanteen mahdollisesti aiheuttamat rajoitukset huomioidaan kesäleirin järjestelyissä voimassa olevien määräysten mukaisesti. Mikäli leiri joudutaan kokonaan peruuttamaan, julkaistaan tieto siitä viimeistään 31.5.2021.

Eerikkilä tarjoaa loistavat ja juhlalliset puitteet kesäleirille. Tervetuloa viihtymään hamikansan pariin!


Tästä voit tutustua Eerikkilän palveluhinnastoon.

Eerikkilän yhteystiedot

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort
Urheiluopistontie 138
31370 Eerikkilä (Tammela)
0201 108 234

Juhlaleiriä tukenut:
 Marrent Oy | Tapahtumasi rakentaja

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media