”FT-8:n perusteita” -webinaari 18.5. klo 18:00

Olet varmaan huomannut, että moni on kehunut logiensa täyttyneen monilla uusilla mailla. Jopa sellaisilla keleillä, jolloin ei uskoisi pääsevän juuri naapuripitäjää pidemmälle! Ehkä olet myös ihmetellyt, miten spektrinäytössä puhetaajuuksilla on välillä hiljaisempaa samalla kun digipuoli hohkaa valkoisena. Mihin kaikki ovat menneet ja mitä siellä tapahtuu? Kysymyksessä on suorastaan villitys, jonka tuo fysiikan Nobelin palkinnon saanut tiedemies ja keksijä Joe Taylor, K1JT, sai aikaan. Onhan FT-8 jälleen osoitus siitä, miten radioamatöörit ovat edelleen edelläkävijöitä teknologisissa innovaatioissa.

Tässä webinaarissa kerrotaan, kuinka tässä radioamatööriharrastuksen osa-alueessa pääsee parhaiten alkuun. 
Reino Talarmo, OH3MA, kertoo mm.

  • WSJT-X sovelluksen ja protokollan perusteista
  • toimintaperiaatteista
  • WSJT-sovelluksen eri versioista
  • mitä tarvitaan ja miten pääsee alkuun 
  • ohjelman ja rigin asetuksista
  • sekä muista seikoista, jotka on hyvä tietää ja huomioida paremman onnistumisen ja kokemuksen takaamiseksi 

Webinaari on suunnattu varsinkin heille, jotka eivät ole FT-8:a vielä kokeilleet, tai joiden kokeilut ovat jääneet jostain syystä muutamaan kertaan. Myös he, jotka ovat jo enemmän sinut FT-8:n kanssa, löytänevät webinaarista uutta ja mielenkiintoista.

Webinaarin maksimiosallistujamäärä on täyttynyt ja ilmoittautuminen webinaariin on nyt suljettu.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media