Tuo laitteesi kesäleirin hamilaitenäyttelyyn

Kati ja Tipi

Kesäleiri on koronatilanteen takia siirretty kesään 2022. Tämä näyttely on peruttu.

Kesäleirillä järjestetään lauantaina 17.7. laitenäyttely. Näyttelyn nimi on Hamilaitteet kautta aikojen. Näyttelyn johtoajatuksena on antaa mielenkiintoinen ja monipuolinen katsaus nykyajan radioamatööreille eri aikakausina käytetyistä radioamatöörilaitteista. Sadan vuoden aikana tekniikan taso on edennyt valtavin loikkauksin.

Kaikilla on nyt mahdollisuus tehdä näyttelystä mielenkiintoinen. Mukaan pääsee tuomalla laitteet lauantaina näyttelypaikalle monitoimihalliin. Laitteet saavat olla radioamatöörien käyttämiä moninaisia laitteita: lähettimiä, vastaanottimia, mittalaitteita, muita apu- ja oheislaitteita sekä vaikkapa pöydälle mahtuvia antenneja.

Toivotaan, että laitteiden mukana olisi lyhyt esittelyteksti laitteesta. Myös kytkentäkaavion voi halutessaan tuoda näytteille.

Rajoituksitta näyttelyyn käyvät ITE-laitteet, rakennussarjoista kootut laitteet ja valmiina kaupasta ostetut laitteet. Nyt kissojen ja koirien kanssa tutkimaan kaapit, nurkat, kellarit ja ullakot, olisiko siellä näyttelyyn tuotavaa.

Näyttely on osa liiton 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Laitteita esille tuoneet saavat muistoksi osallistumisdiplomin.
 
Takaisin SRAL 100 -sivulle

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media