OF2HQ ja OF0HQ äänessä IARU-kisassa 10.-11.7.2021

Maailmanlaajuinen IARU HF World Championship on yksi HF-kilpailukalenterin merkittävimmistä tapahtumista. Sen erityispiirre on IARUn jäsenliittojen päämaja-asemien suuri kansainvälinen näkyvyys. Suomea ja Suomen Radioamatööriliittoa edustavat OF2HQ ja OF0HQ, kuudella HF-bandilla CW:llä ja fonella samanaikaisesti.

Haluamme kannustaa OH-amatöörejä mukaan kilpailuun myös omilta asemiltaan. Näin voimme juhlavuoden esiintymisellämme nostaa OH-maan kokonaisvaltaisesti EU-maiden kärkijoukkoon, SRAL:n HQ-tunnuksen ohella.

OF2HQ:n ja OF0HQ:n signaalit lähtevät maailmalle samanaikaisesti kahdestatoista iskukykyisestä asemapaikasta ympäri Suomen, Brändöstä Kiiminkiin ja Vaasasta Simpeleelle. Asemilla on yhteinen reaaliaikainen loki chatteineen, joten ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua.

Joukkueessa on operaattoreita sekä asemaisäntiä ja -emäntiä yli kolmekymmentä: OG9X, OH1ND, OH1NOA, OH1TM, OH1TX, OH2BH, OH2BU, OH2GEK, OH2PM, OH2TA, OH5BM, OH5CZ, OH6BG, OH6KN, OH6KZP, OH6MW, OH6NVC, OH6QU, OH6RX, OH6UM, OH6XX, OH7SV, OH7WV, KO8SCA sekä monien XYL:t.

Kisan yhteydessä järjestetään SRAL:n juhlavuoden kunniaksi radiokarnevaalit, jossa yhteydet asemiin OF2HQ ja OF0HQ johtavat palkintoihin ja arvontalipukkeisiin. Alabandien neljä OF2HQ-asemaa tulevat ääneen lauantaina 10.7. klo 15.30 SA heti bulletiinin jälkeen taajuuksien 1830, 1846, 3530 ja 3685 kHz ympäristössä. Ensimmäiset 25 jokaiseen näihin neljään alabandiasemaan yhteyden pitäneet palkitaan, ja karkelot jatkuvat 24h ajan myös muilla HF-bandeilla.

Tarkemmat tiedot karnevaalista ja IARU-kilpailusta viimeisimmässä RA-lehdessä 4/2021 ja liiton nettisivuilla. Kuullaan bandilla, 59 SRAL!

OF2HQ/OF0HQ -asemat IARU HF Championships 2021 -kilpailussa
Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media