Radiokarnevaalit käynnissä viikonloppuna

OH-asemat rynnistävät bandeille viikonloppuna, kun juhlimme yhdessä radiokarnevaaleja. Alun perin kesäleiriviikonlopuksi tarkoitettu aika, 9.-11. heinäkuuta, vietetään nyt koronan vuoksi rigien ääressä. Lähtölaukaus tapahtuu tuttuun tapaan perjantaina 160 metrillä. Seremoniamestari Matti OH7SV isännöi vastaanottoa liiton tunnuksella OH2A.

Juhlinta jatkuu lauantaina bulletiinin jälkeen. Erikoistunnukset OF2HQ ja OF0HQ kutsuvat kaikkia OH-asemia kusoilemaan. IARU:n kisaan osallistuva tiimi saa pisteet myös jokaisesta OH-kusosta, joten käy sinäkin workkimassa. Viime vuonna Suomen joukkue sijoittui kahdeksanneksi päämajaluokassa, nyt juhlavuonna, tähdätään kärkijoukkoon.

Radiokarnevaaleilla on luvassa myös palkintoja ja arvontoja. Tarkemmat tiedot liiton nettisivuilta ja kuluneella viikolla postitetusta, tuoreesta Radioamatööri-lehdestä.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media