Suomen Radioamatööriliiton toimiston tiedote 36/2021 9.10.2021

Tämä bulletiini luetaan lauantaina 9.10.2021 klo 15.00 Suomen aikaa kelien mukaan taajuuksilla 3685 kHz ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Lapualta.

SISÄLTÖ

Juhlavuoden joulubuffet Helsingissä neljäs joulukuuta

Hallitusvaalien ehdokasasettelu päättyi perjantaina

Partiolaisten JOTA-tapahtuma lokakuussa

Oletko jo katsonut Liiton verkkonäyttelyt?

Nuorisokutsu OG2Y äänessä tänä viikonloppuna

Kilpailut

Juhlavuoden joulubuffet Helsingissä neljäs joulukuuta

Varaa jo kalenteristasi lauantai 4. joulukuuta kello 14 alkaen. Tervetuloa nauttimaan jouluisesta ateriasta ja nokkakusoilusta juhlavuoden kunniaksi. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Liiton jäsenille. Ohjelma on parasta aikaa suunnitteilla. Lisätietoja tilaisuudesta ja ilmoittautumisesta on tulossa lähempänä. Juhlapaikka on Helsingin ydinkeskustassa.

Hallitusvaalien ehdokasasettelu päättyi perjantaina

Liiton Syyskokouksessa marraskuussa valitaan uusia hallituksen jäseniä. Ehdokasasettelu päättyi perjantaina 8.10. Liiton nettisivuilla on Syyskokous osio, joka päivittyy kokouksen lähestyessä. Sivulle tulevat myös ehdokasesittelyt.

Sääntömääräinen Syyskokous järjestetään lauantaina 20. marraskuuta. Kokous järjestetään niin sanottuna hybridikokouksena eli siihen voi osallistua etänä internetin välityksellä tai kokouspaikalla.

Jamboree On The Air 15.-17.10.

Partiolaisten maailmanlaajuinen radioamatööritapahtuma Jamboree on the Air eli JOTA lähestyy. Ensi viikolla bandeilla kuullaan nuoria partiolaisia, joten innokkaita vasta-asemiakin kaivataan. Suomesta tapahtumaan osallistuu ilmapartiolippukunta, helsinkiläinen Malmin Tuulenkävijät kutsulla OH1SUF. Lisäksi äänessä ollaan kutsuilla OH2JAM ja OH2S.

Lue lisää osoitteessa https://www.partio.fi/lippukunnille/partio-ohjelma/juhlat-ja-tapahtumat/jota-joti/

Oletko jo katsonut Liiton verkkonäyttelyt?

Liiton 100-vuotisjuhlavuoden verkkonäyttelyt ovat avoinna vuoden loppuun saakka. Verkossa on julkaistu QSL-korttinäyttely sekä useampia valokuvanäyttelyitä. Käy tutustumassa näyttelyihin osoitteessa:

https://sral100kuvat.sral.fi/

Nuorisokutsu OG2Y äänessä tänä viikonloppuna

Nuorisokutsu OG2Y äänessä ensimmäistä kertaa SAC SSB:ssä. Operaattorina Saku OH3BKL. OG2Y on Suomen Radioamatööriliiton Nuorisotiimin ylläpitämä kutsu, jota nuoret voivat käyttää erilaisissa tapahtumissa. Kutsua aktivoidaan kontesteissa, nuorisotapahtumissa ja nuorten omissa projekteissa. Kutsua voi hakea käyttöönsä Liiton nuorisojäsenet, jäsenkerhot sekä muut yhdistykset, esimerkiksi radiopartio asemat. Lue lisää osoitteessa sral.fi/og2y

Kilpailut

Tänä viikonloppuna käydään SAC SSB kontesti ja Tiistaitesti kahdella metrillä on edessä ensi viikolla. Torstaina vuorossa on 70 MHz NAC. Ensi viikonloppuna kilpaillaan Worked All Germany!

Seuraava bulletiini luetaan lauantaina 16.10.2021 klo 15.00 Suomen aikaa kelien mukaan taajuuksilla 3685 kHz ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Sysmästä.

Toimittaja/Bulletiininikkari: Vilma OH2VT

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media