Vielä ehdit mukaan Juhlahaminaariin

Pörssitalo

Tervetuloa juhlistamaan liiton 100-vuotisjuhlavuotta mukavaan ja rentoon tilaisuuteen Helsingin keskustaan, Pörssitalolle. Kokoonnumme Juhlahaminaariin lauantaina 4.12. kello 14 alkaen. Pörssitalon osoite on Fabianinkatu 14, Helsinki.

Joulupöydän hinta on 39 euroa, ja se maksetaan paikan päällä. Liitto tarjoaa osallistujille tervetulomaljan ja eteispalvelun. Pukukoodi on smart casual.

Tule kuuntelemaan liiton kunniajäsenen juhlaesitelmä sekä nauttimaan Ravintolan Pörssin joulupöydän herkuista. Esitelmän nimi on ”Radioamatöörin perspektiivi” ja sen pitää Peter Tigerstedt, OH5NQ/OH2BM.

Tervetuliaissanat lausuu Liiton varapuheenjohtaja Vili Peippo, OH5GE. Tilaisuudessa jaetaan tämän vuoden tunnustuspalkinnot.

Luvassa on myös leikkimielinen tietokilpailu, jossa voit testata tietosi liiton satavuotisesta historiasta. Tapahtuman ohjelma on väljä, vapaalle seurustelulle ja nokkakusoilulle on tilaa. Tilaisuus päättyy kello 19 mennessä.

Sitovat ilmoittautumiset pyydetään ensi viikon perjantaihin 19.11. mennessä. Ilmoittautumisen voi tehdä verkkolomakkeella osoitteessa sral.fi

Ilmoittautua voi myös soittamalla liiton toimistolle numeroon (09) 562 5973. Lisätietoa tilaisuudesta saa liiton verkkosivuilta.

SRAL100 juhlatoimikunta toivottaa kaikki tervetulleiksi!

Linkki Juhlahaminaari: https://www.sral.fi/2021/10/25/tervetuloa-juhlahaminaariin/

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media