Kerhotiedote joulukuu 2021

Tule lukemaan bulletiinia!

Bulletiini kaipaa lisää lukijoita eri kerhoista. Lukijalla olisi hyvä olla valmius lähettää bulletiini yhtä aikaa 80 ja 40 m:llä, mutta tämä ei ole pakollista. Bulletiinin lukemisesta maksetaan korvausta lukijan määrittämälle kerholle. Bulletiinin voi hyvin lukea vain muutaman kerran vuodessa tai vaikkapa kuukausittain. Lukijoita etsitään myös myöhemmin DMR-verkossa aloitettavaan bulletiiniin. Lisätietoja toimistolta, toimisto ät sral piste fi tai puhelimitse 09 562 5973

Kerhot saavat bulletiinin luvusta korvauksen. 

Ilmoita kiinnostuksesi 19.12. mennessä. 

Joulukuu on nuorten kuukausi

Joulukuussa järjestetään jälleen koko kuukauden kestävä nuorten operaattoreiden aktivointitapahtuma December YOTA Month, tutummin DYM. Tarkoituksena on aktivoida ja rohkaista nuoria radioamatöörejä tai second operaattoreita yhteydenpitoon. Tapahtuma järjestetään nyt yhdeksättä kertaa. Viime vuonna äänessä oli puolensataa nuorisoasemaa noin kolmestakymmenestä eri maasta.

Jos olet nuori radioamatööri, Sinulla on mahdollisuus varata OH2YOTA tai OF2YOTA -kutsu käyttöösi yksittäisille päiville tai tunneille joulukuussa. Ohjeet ja varauskalenterin löydät netistä osoitteesta https://www.sral.fi/2020/11/26/dym/

Kannusta nuoret kerholta mukaan!

OH5-piiriin etsitään edelleen QSL-manageria

Saimaan Viitoset OH5AB on ilmoittanut lopettavansa viitospiirin QSL-välityksen vuoden lopussa. Uutta toimijaa ei ole vielä löytynyt. Jos QSL-piirimanagerin tehtävä kiinnostaa henkilöitä ota yhteyttä Liiton toimistoon. Vitospiirin korttivälitystä voi hoitaa periaatteessa mistäpäin Suomea tahansa. 

Muista ilmoittaa kerhon tiedot toimistolle!

Tarkista ovatko kerhosi tiedot oikein Liiton nettisivuilla ja jäsenrekisterissä. Jäsenrekisterin tietoja voit kysyä toimistolta tai vastaamalla tähän viestiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media