December YOTA month 2020

OHDYM2020

YOTA-kuukausi eli December YOTA month

Joulukuussa OH2YOTA-kutsu on jälleen vapaasti varattavissa käyttöön yksittäisille päiville, tai tunneille!
Tapahtuma, joka on kyseessä, on nimeltään December YOTA Month (DYM), ja se on aktiivisista radioamatöörinuorista koostuvan YOTA-yhteisön ylläpitämä ja järjestämä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään kahdeksatta kertaa. Viime vuonna tapahtuma poiki yli 130 000 yhteyttä 47 nuorisoaseman pitämänä noin kolmestakymmenestä eri maasta.
Tapahtuma-aikana nuoret ympäri maailman workkivat kaikilla modeilla ja bandeilla erikoiskutsuilla, joissa on YOTA-suffiksi muutamin poikkeuksin. Muu maailma sitten workkii näitä YOTA-asemia ja kerää yhteyksiä awardeja varten.
Varaa siis tämä erikoiskutsu, ja operoi takuuvarmat pile-upit, jotka kutsu tuo tullessaan! Viime vuosina Suomi on ollut tapahtuman huipulla kusomäärissä mitattuna, eihän anneta vauhdin hiipua tänäkään vuonna?
Kutsun pääset varaamaan täyttämällä tämän Google Formin.
Jo varatut ajat ovat kaikille nähtävissä alla, jotta mahdollisista rinnakkaiskäytöistä voidaan sopia helposti.
Suomen radionuorten Whatsapp-kanavalla voi keskustella käyttövuoroista ja sopia skedejä jne. Kaikkien nuorten amatöörien on myös mahdollista liittyä kansainväliseen YOTA-ryhmään Telegramin puolella. Siellä on joulukuussa vilkasta keskustelua tapahtuman tiimoilta. Kyselkää Nuorisotiimiltä, niin laitetaan kutsua halukkaille!
Tälle sivulle päivitetään tietoa ja ohjeita tapahtuman kuluessa, joten kannattaa seurailla.
Lisätietoa englanniksi löydät osoitteesta:
www.ham-yota.com/dym
Nuorisotiimiin saat yhteyden yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla nuoriso(a) sral.fi


@nordicsontheair

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media