Lokakuun ITE-tapahtuman kuvasaldoa /Bilder från ITE-evenemanget i oktober

Vuoden viimeinen ITE-tapahtuma pidettiin 31.10.2020. Tapahtumassa oli mukava osanotto: CW-osio oli jälleen suositumpi. Asemia kuului täällä Pohjois-Pirkanmaalla kymmenkunta, vaikka ilmassa oli aistittavissa Aurooraa ja pikkutehoista johtuen aikamoista kelivaihtelua. Itselläni oli käytössä CW:llä 2 watin tunturiradio ja puoliaaltodipoli sekä fonella 2 w dsb ”prällä ” kolmella 4,5V taskulampun paristolla.
Årets sista ITE (egenbygge) -evenemang hölls 31.10.2020. Deltagagarantalet var bra: CW-delen var igen populärast. Här i Norra Birkaland hördes runt 10 stationer trots att man kunde märka auroran. På grund av de låga effekterna varierade signalstyrkan betydligt. Själv hade jag på CW en fjällradio på 2 watt och en halvvågsdipol samt på telefoni ett 2 watts hembygge med 3 st. 4,5 V ficklampsbatterier.

OM Kari, OH1UH. AA-Peli 5 W CW TX ja JUMA RX1 RX.

OM Timo, OH2KYW. Home Made AM-lähetin.

OM Kari, OH2NAS, ”Sipi” Replika.

OT Simo, OH1BS. Kyynel M12 ”Replika”.

 
 
OT Simo, OH1BS. Kyynel M12 ”Replika” (sisältä).

OM Timo, OH2KYW. JUMA TRX2 + Heatkit lineaarinen 20 W.

OM Timo, OH7LMQ. ”JUMA Replika” + Lineaarinen.

KIITOS kaikille osanottajille ja vasta-asemille kivasta ITE-radioaktiivisuustapahtumasta. Jatkamme harjoituksia ITE-radioiden ja antennien kanssa jälleen ensi vuonna! Tiedotteet tulevat SRAL:n bulletiineistä.
TACK till alla deltagare och motstationer för ett trevlig ITE-radioaktivitetsevenemang. Vi fortsätter jobba med själbyggda apparater och antenner igen nästa år! Information kommer i SRAL:s bulletiner.
73 de OH1UH Kari, omakutsu toimii. /egetanropet fungerar.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media