SM-kilpailujen 2023 ohjelma ja säännöt julkaistu

Vuoden 2023 HF-kilpailujen SM-sarjan ohjelma ja säännöt on julkaistu (liite). SM-sarjaan tulee ensi vuonna muutamia merkittäviä muutoksia:

  • NRAU-kilpailu ei ole enää SM-osakilpailu. NRAU kisataan normaaliin tapaan maaottelutyyppisenä, mutta sitä ei lasketa mukaan SM-sarjaan.Samasta syystä myös Uudenvuodenpävän SATRG-RTTY-kisa on poistettu SM-sarjasta.
  • Uutena kilpailuna tulee mukaan Talvikisa, jonka järjestää Pusulan Radistit OH9W. Talvikisassa on tavanomaisen OH-kilpailun rakenne, eli kesto kaksi tuntia perioideineen ja kertoimena maakunnat. Bandit Talvikisassa ovat 160 ja 80 metriä. Talvikisa järjestetään sunnuntaina tammikuun 22. päivänä ja sen säännöt julkistetaan hyvissä ajoin ennen joulua.
  • FT-8 on nyt mukana SM-sarjassa. FT-8 -kilpailut järjestetään erillään muista OH SM-osakilpailuista syksyn testikilpailujen tapaan keskiviikkoisin klo 18-19 joka toinen kuukausi, eli yhteensä kuusi osakilpailua.

Laita SM-osakilpailut jo nyt kalenteriin, niin ei pääse unohtumaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media