IARU 1 Youth Working Group nimitti varapuheenjohtakseen Otava Tuomen OH3OT

IARU 1 Youth Working Group on nimittänyt varapuheenjohtakseen Otava Tuomen OH3OT Suomen Radioamatööriliiton nuorisotiimistä. IARU 1 Youth Working Group piti hiljattain vuotuisen jäsentapaamisensa, jossa käsiteltiin muun muassa toiminnan suuntaviivoja. Nopean kasvun ja lisääntyneiden tehtävien ja velvollisuuksiensa tähden kokous päätti nimittää Otavan OH3OT varapuheenjohtajaksi.

27.10.2022 eteenpäin Otava OH3OT toimii yhdessä Markus Großerin DL8GM kanssa Youth Working Groupissa. Otava on ollut jäsen vuodesta 2019 alkaen ja toimii aktiivisesti Train The Trainer -ohjelmassa koordinaattorina. Hän jatkaa koordinaattorin roolissa. 

Lue lisää englanninkielisestä tiedotteesta:

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media