Pöytäkirjat SRAL:n hallituksen kokouksista sekä jäsenkokouksista saatavilla netissä

SRAL:n hallituksen pöytäkirjat julkaistaan SRAL:n jäsenille, kun pöytäkirjat on tarkastettu. Hallituksen pöytäkirjat pyritään julkaisemaan noin 2 viikon kuluessa hallituksen kokouksista. Myös jäsenkokousten (eli kevät- ja syyskokousten) pöytäkirjat julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Pöytäkirjat ovat saatavilla jäsensivujen arkistossa https://members.sral.fi/ (Arkisto > Yhdistysdokumentit). Arkistossa on myös Radioamatööri-lehden sekä muiden pohjoismaisten radioamatööriliittojen lehdet sähköisinä versioina. Arkistossa on juuri julkaistu viime vuoden jäsenkokousten pöytäkirjat sekä vuoden 2023 ensimmäisen hallituksen kokouksen pöytäkirja.

Lataamista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, jonka olet ilmoittanut Suomen Radioamatööriliiton toimistolle. Voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi liiton toimistolle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@nullsral.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media