Nuorisotiimin uusi vuosi lähti käyntiin Lahdessa

Navigaattoriin ilmestyi lukema, reilu 200 kilometriä määränpäähän. Kohteena Nuorisotiimin vuodenaloitusviikonloppu Lahdessa. Perinteisesti tiimi on aloittanut vuotensa yhteisessä vuodenaloitusviikonlopussa, jonka keskiössä on kokous. Kokouksen aikana käydään läpi kulunut vuosi ja valmistaudutaan tulevaan. Tänä vuonna kaikki tiiminjäsenet jatkavat, mutta tiiminvetäjä vaihtuu. Niko, OH5CZ luopuu tiiminvetäjän pestistä ja vetovastuun ottaa Anu, OH6ME. Suuri kiitos siis sinulle, Niko, kun vedit tiimiä eteenpäin nämä viimeiset vuodet. Nyt on allekirjoittaneen aika astua suuriin saappaisiin. Myös muille tiimin jäsenille määriteltiin vuodelle 2023 omat vastuualueet.

Tämän viikonlopun aikana käytiin läpi vuoden onnistumisia ja epäonnistumisia. Pohdimme yhdessä, mitä tavoitteita haluamme asettaa alkaneelle vuodelle, mitä tapahtumia haluaisimme järjestää. Viikonloppuun sisältyy paljon työskentelyä, mutta tärkeänä osana kuitenkin se, että pidetään hauskaa tiimin kesken. Kokoustamisen lisäksi meidän viikonloppuun mahtui saunomista, pelailua ja hyvää ruokaa.

Discord oli yksi edellisen vuodenaloitusviikonlopun suurin asia, jota silloin lähdimme kehittämään. Tänä vuonna Discord ja sen kehittäminen entistä paremmaksi on edelleen tehtävälistallamme. Yhden esimerkin mainitaksemme pyrimme siihen, että keskiviikon ”virtuaalinen kerhoilta” on kerran kuukaudessa jonain tiettynä keskiviikkona kello 19. Mikäli et vielä ole mukana Suomen radionuoret -yhteisön serverillä, kannustan liittymään! Ilmoittautuminen -kanavalla on lisäohjeet. Tässä linkki: https://discord.gg/ZfGwqtq52Q

Myös vuonna 2023 on suunnitelmissa suhteellisen samanlaiset tapahtumat, kuin viimevuonna, toki mahdolliset parannukset huomioon ottaen. Pyrimme tämän vuoden aikana erityisesti saamaan mukaan niitä nuoria, jotka eivät ole aikaisemmin olleet tapahtumissamme. Tietysti myös leirejä rakastavat jo ennestään tutut kävijät toivotetaan ilolla mukaan. Teemana myös partioyhteistyö on tärkeänä kohtana listallamme. Tänäkin vuonna osa tiimin jäsenistä vaikuttaa myös kansainvälisesti, joten kansainvälisen nuorisotoiminnan kehittäminen on yksi tämän vuoden tavoitteistamme.

Vuodenaloitusviikonloppu meni oikein hienosti ja saimme erityisen paljon aikaan. Kokouksen hyvästä ilmapiiristä piti huolta kokouskoira Väiski. Kiitos siis nelijalkaiselle, 12-viikkoiselle labradorinnoutajalle, kun toimitit kokous- ja terapiakoiran virkaa tämän viikonlopun.

Kirjoittaja: Anu OH6ME

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media