PäijätHami-kesäleiri lähestyy – muista nämä! Ennakkoilmoittaudu täältä

Lahden Radioamatöörikerho ry, OH3AC, järjestää Vierumäen vapaa-aika- ja -liikuntakeskuksessa 12.-16.7.2023 pidettävän SRAL:n kesäleirin, joka on saanut nimekseen PäijätHami.

Kirpputorijärjestelyt

Päivää normaalia pidempi leiri alkaa keskiviikkona 12.7., jolloin kirppu- ja rompetori aukeavat heti aamusta klo 9:00. Tavaraa kirpputorille voi tuoda jo edellisenä iltana. Mikäli haluat mainostaa kirpputorille tuomaasi tavaraa, PäijätHami-leirin nettisivuille avataan lähempänä leiriä siihen mahdollisuus kuvineen.

Noin kolmen metrin päähän kirpputorin ovesta pääsee autolla, joten tavaroiden tuominen sinne ei voi juuri olla sen helpompaa. Peräkärrymyyntipaikat ja SER-lava ovat kumpikin noin kymmenen metrin päässä kirpputorilta.

OT-tapaaminen ja ohjelmaa

Torstain 13.7. päätapahtuma on OT-tapaaminen, joka kerää yhteen yli 50 vuotta radioamatööreinä olleet. Tämän jälkeen jatkuvat kolmena päivänä erilaiset foorumit, aina lauantain alkuiltaan. PäijätHami-leirin iltajuhla on perjantaina 14.7.

Luvassa on esimerkiksi  FT8WW-peditio, FT8-, OHFF- ja kilpailufoorumi. Varmistuneita vieraita ovat Ruotsin puolustusministeri Peter, SM4HCF sekä IARU:n puheenjohtaja Sylvain, F4GKR.

Ohjelmistosta tiedotetaan bulletiineissa sekä Liiton nettisivuilla, myös OH3AC:n nettisivuilta löydät ajankohtaista tietoa.

Leirin järjestelyihin palkattua henkilökuntaa ja nuoria

Lahden Radioamatöörikerhon tärkeä yhteistyökumppani on palkannut Kerholle henkilön, joka voi nyt kokopäiväisesti rakentaa, vastata ja huolehtia leiristä. Ritva Murtomäen tavoitat tällä hetkellä jo sähköpostilla kerhomestari@nulloh3ac.fi. Puhelinnumero ilmoitetaan myöhemmin.

Osuuspankki Päijät-Häme on lahjoittanut Kerholle varat, joilla voidaan palkata leirille kolme nuorta 15-17 -vuotiasta erilaisiin avustaviin leiritehtäviin. Näin Osuuspankki haluaa tukea PäijätHami-leiriä ja OH3AC haluaa tukea nuoria, nuorisotyötä ja nuorten työllistymistä.

Talkoolaisista ja talkootyönjaosta vastaa Hanna Pohjantuli, OH7TO.

Majoituksia jo saatavissa

Kesäleirin lähimajoituskohteet avautuivat myyntiin tiistaina 11.4. Lisäksi voi varata majoitusta Country Clubia lähellä olevista Fennada-hotellista, Holiday Club Vierumäestä sekä mökkikylästä. Holiday Club Vierumäki antaa varsin hyvät edut majoituksia varaaville.

Kolme matkailuajoneuvo- ja kolme teltta-aluetta

Vaikka Vierumäki ei lähtökohtaisesti ole leirintäalue, on yhdessä Vierumäen kanssa luotu palvelut, jotka ovat lähes karavaanarialueiden tasoa. Alueen kolmesta erillisestä matkailuajoneuvoalueesta yksi on aivan Country Clubin vieressä, toinen 100 metrin päässä ja kolmas rauhallisella paikalla. Harvoin on karavaanareilla näin hyvää valinnanvaraa.

Telttailua varten on nurmialue lähes Country Clubin oven edessä ja laajempi kangasmetsäpohjainen alue noin 50 metrin päässä. Voit seurata leirin avajaisia ja elämää omalta teltaltasi!

Matkailuajoneuvo- ja telttailualueilla on BajaMajat ja säiliöt harmaavesien keräämiseen. Sähköt vedetään alueille niiltä osin, jos niitä ei ole valmiina.

Alustavat varaukset sähköpostilla ma 1.5. alkaen

Alustavan varauksen matkailuajoneuvoja varten voi tehdä ma 1.5. lähtien osoitteeseen kerhomestari@nulloh3ac.fi

Kartat alueiden sijainnista ja luonteesta sekä alustavien varauksien ohjeet löydät kesäleirisivulta. Sivulle pääsee myös sivulla www.oh3ac.fi olevien kesäleirilogojen kautta.

Toivotamme kaikki karavaanarit ja telttailijat tervetulleiksi PäijätHami-leirille.

Ennakkoilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä tullaan kysytään myös halukkuutta HamBowl-keilailukilpailuun, golf-kurssiin tai HamGolf-kilpailuun, sähkötyksen tasokokeeseen, ohjelmalliselle juhlaillalliselle, tutkintoihin, mahdolliselle radioamatöörikurssille ynnä muuta.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media