Radioamatööri-lehden antenniteemanumero 3/2023

Radioamatööri 01/2023 kansikuva


Kesä on hyvää aikaa antennien rakenteluun: HF-radiokelit eivät ole parhaat eli on aikaa muuhunkin kuin workkimiseen. Lisäksi ulkona on kiva puuhailla, koska on lämmintä ja valoa riittää.

Jotta antennikokeiluihin olisi käytössä tuoreita ideoita, on Radioamatööri-lehden seuraava numero (RA 3/2023) antenniteemanumero. RA 3/2023:n aineistopäivä on 3.5.2023, joten antenniaiheiset kirjoitukset ja valokuvat pyydetään lähettämään siihen mennessä sähköpostilla osoitteeseen ra-lehti@nullsral.fi.

Radioamatööri-lehti on Suomen Radioamatööriliitto ry:n jäsenlehti, joka tarjoaa mielenkiintoista luettavaa niin aloittelijalle kuin kokeneellekin hamille. Lehti pyrkii esittelemään radioamatööriharrastuksen eri osa-alueita erikoispalstoilla kuten esim. Perusluokan palsta, DX-kuulumisia ja kilpailupalsta. Lisäksi lehdessä julkaistaan teknisiä artikkeleja, jotka vaihtelevat laajasti aiheen ja vaikeusasteen suhteen. Lehdessä julkaistaan myös mm. radioamatööritoimintaan liittyviä matkakertomuksia ja historiakatsauksia. Vuonna 2023 lehteä ilmestyy 6 numeroa. Lue lisää lehdestä ja lataa ilmainen numero 1/2023 täältä

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media