Suomen Radioamatööriliiton toimiston tiedote 26/2023, 15.7.2023

Tämä bulletiini luetaan lauantaina 15. heinäkuuta 2023 kello 15 Suomen aikaa kelien mukaan taajuuksilla 3685 kHz ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Lahdesta tunnuksella OH3AC.

AIHEET

Muistutus jäsenmaksulaskuista 2023

SRAL:n hallituksen kokousten pöytäkirjoja kesältä 2023 ladattavissa

Hallituksen kyselytunti 12.8. 

Kesäleiri käynnissä Vierumäellä – PäijätHamin lauantain monipuolinen ohjelmatarjonta

Silent key 

Hämeenlinnan Radioamatöörien rompepäivä 27.8.

Muistutus jäsenmaksulaskuista 2023

Olethan muistanut maksaa vuoden 2023 jäsenmaksusi ja päivittänyt yhteystietosi (mukaan lukien sähköpostin ja puhelinnumeron) Liiton jäsenrekisteriin?

Jos olet epävarma maksusta tai yhteystiedoistasi, ota yhteys toimistoon sähköpostilla toimisto@nullsral.fi, muuta yhteystietoja tällä kaavakkeella tai soita toimistolle numeroon 09-562 5973.

SRAL:n hallituksen kokousten pöytäkirjoja kesältä 2023 ladattavissa

Pöytäkirjat 5, 6 ja 7/2023 ovat saatavilla jäsensivujen arkistossa. Arkistossa on myös Radioamatööri-lehden sekä muiden pohjoismaisten radioamatööriliittojen lehdet sähköisinä versioina.

SRAL:n hallituksen pöytäkirjat julkaistaan SRAL:n jäsenille, kun pöytäkirjat on tarkastettu. Hallituksen pöytäkirjat pyritään julkaisemaan noin 2 viikon kuluessa hallituksen kokouksista. Myös jäsenkokousten (eli kevät- ja syyskokousten) pöytäkirjat julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Lataamista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, jonka olet ilmoittanut Suomen Radioamatööriliiton toimistolle. Voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi liiton toimistolle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@nullsral.fi.

Hallituksen kyselytunti 12.8. 

PäijätHami-kesäleirillä pidettävän kyselytunnin jälkeen seuraava kyselytunti on lauantaina 12.8. klo 14:00 taajuudella 3685 kHz. Jos taajuudella 3685 kHz on kyselytunnin alkaessa liikennettä, kyselytunti voidaan siirtää lähellä olevalle taajuudelle 3680-3695 kHz.

Hallitukselle voi jatkossa lähettää netissä lomakkeella kysymyksiä ja palautetta, joihin hallitus pyrkii vastaamaan kyselytunneilla.

Kesäleiri käynnissä Vierumäellä – PäijätHamin lauantain monipuolinen ohjelmatarjonta

PäijätHami-kesäleiri Vierumäellä on parhaillaan käynnissä. Lauantain ohjelmatarjonta on monipuolinen: tiedossa on esitelmiä, muuntajanheittokilpailua, tutkintojen suoritusmahdollisuus sekä ohjelmallinen iltajuhla.

Lisätietoa kesäleiristä löydät OH3AC:n nettisivuilta sekä Liiton sivuilta.

Liiton sivuille koostetaan leirin jälkeen tunnelmapaloja. Mikäli haluat omat mietteesi tai kuvasi mukaan, lähesty toimistoa sähköpostitse: toimisto@nullsral.fi.

Silent key 

Tietoomme on tullut radioamatöörikollegamme Ari Hintikan OH8HAR poismeno. Kunnioitamme Arin muistoa hetken hiljaisuudella. ve sekä muut erikoistoiveet.

Hämeenlinnan Radioamatöörien rompepäivä 27.8.

Hämeenlinnan Radioamatöörit ry, OH3AA, järjestää jälleen suositun avoimen radiorompepäivän kerhotalolla Hakapellontiellä sunnuntaina 27.8.2023 klo 09:00 – 15:00 välisenä aikana. Säästä riippuen tapahtumassa saatetaan järjestää stratosfääripallolento.

Kerhotalon piha-alueella on muutamia paikkoja asuntoautoille/-vaunuille, joten paikalla voi majoittua perjantaista 25.8. alkaen erikseen asiasta sopimalla. Ota yhteyttä majoittumisesta kerhon toimihenkilöihin esimerkiksi sähköpostilla oh3aa@nullsral.fi

Lisää tietoja tapahtumasta on kerhon kotisivuilla

. . . _ . _

Seuraava bulletiini luetaan lauantaina 15. heinäkuuta 2023 kello 15 Suomen aikaa kelien mukaan taajuuksilla 3685 kHz ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Lahdesta tunnuksella OH3AC.

Bulletiinin kokosi Laura Rosten

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media