Radiosuunnistuksen avoimet PM-kilpailut 2023

Radiosuunnistuksen avoimet PM-kilpailut pidetään 28.7.-30.7.2023 Nuuksiossa.

Kisakeskuksena toimii Hotelli Nuuksio. Kilpailut järjestetään SRAL:n toimesta yhteistyössä paikallisten suunnistusseurojen kanssa. Kilpailuista kaksi pidetään 80 metrin bandilla ja yksi 2 metrin bandilla. Kilpailuihin osallistuu yhteensä 37 kilpailijaa
viidestä maasta (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Iso-Britannia).


Perjantaina pidetään 80 metrin bandilla sprinttikilpailu, joka on ratamitaltaan lyhyin. Sprinttikilpailussa on myös lajista kiinnostuneilla parhaimmat mahdollisuudet seurata kilpailua lähietäisyydeltä sillä yksi haettavista rasteista on yleisörasti ja se on muista rasteista poiketen etukäteen tiedossa. Arvioitu voittoaika on 15-20 minuuttia.


Lauantain 80 metrin bandilla ja sunnuntain 2 metrin bandilla pidettävät kilpailut ovat ratamitaltaan pidempiä kuin sprinttikilpailu. Näiden kilpailuiden arvioitu voittoaika on 45-60 minuuttia.


Lisätietoa PM-kilpailuista ARDF:n nettisivuilta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media