FT8 osakilpailun 4/2023 tulokset + SM-sarjan tilanne

FT8 SM-sarjan neljäs osakilpailu käytiin 12.7. ja lokit on tarkastettu ja tulokset laskettu. Kesälaitumet ja alabandien kehnot kelit karsivat hiukan väkeä, mutta silti kisaan lähetettiin 25 lokia. Osakilpailun tulokset ja SM-sarjan tilanne löytyvät liiton kilpailusivuilta.

Kesällä 80m ja 40m kelit eivät ole useinkaan ole parhaat mahdolliset, mutta tällä kertaa kelit vaihtelivat jonkun verran eri puolilla Suomea. 1-piirissä valiteltiin huonoja kelejä, mutta 5-piirissä kuso kulki hyvin. Perusluokka jyrää edelleen ja osakilpailuvoittaja OH3EIT teki koko kilpailun parhaan tuloksen. OH5BM näytti myös, että pienelläkin teholla pärjää ja teki QRP-luokassa osakilpailun toiseksi parhaan tuloksen.

SM-sarjassa eri luokkien kärjessä tilanteet tasoittuivat entisestään. SM-sarjaan lasketaan mukaan kuudesta osakilpailusta viisi parasta. Seuraava osakilpailu on syyskuun 13. päivänä.

Huomautukset ja korjauspyynnöt tulee lähettää viimeistään sunnuntaina 6.8. osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media