SRAL:n syyskokouskutsu 2023 ja kokousmateriaali

Kutsu Suomen Radioamatööriliitto ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 2023

Suomen Radioamatööriliitto ry. kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen syyskokoukseen. Kokous pidetään lauantaina 18.11.2023 klo 13.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouspaikka on Lahden Radio- ja tv-museo Mastola osoitteessa Radiomäenkatu 37, Lahti. Ilmoittautuminen kokouspaikalla alkaa tuntia ennen kokousta eli klo 12.00.

Syyskokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Osallistuaksesi kokoukseen etäyhteyden välityksellä sinulla tulee olla laite (esim. tietokone, kännykkä tai ipad), jolla pääset web selaimelle ja joka tukee Teams – videokonferenssia.

Tämän lisäksi sinulla tulee olla käytössä oleva sähköpostiosoite kirjattuna Suomen Radioamatööriliiton jäsenrekisteriin järjestelmään kirjautumista varten.

Rekisteröityminen kokoukseen etäyhteydellä tapahtuu kirjautumalla Votechin kokousjärjestelmään, sisäänkirjautuminen kokousta varten aukeaa klo 12.00.

Etäosallistujat

Tämän linkin välityksellä voi osallistua etänä: https://votech.app/d/sral

Voit tulla linkin kautta kokoukseen alkaen klo 12.00. Linkki ohjaa sinut sivulle, josta tilaat kertakäyttöisen koodin kokoukseen liittymistä varten sähköpostiosoitteeseen, joka on talletettu liiton jäsenrekisteriin. Vaihtoehtoisesti voit tilata koodin sms-viestinä puhelimeesi, jos sinulla on puhelinnumero talletettuna liiton jäsenrekisteriin. Suosittelemme kokoukseen liittymistä hyvissä ajoin, jotta vältymme viime hetken ruuhkalta ja kokous pääsee alkamaan ajallaan.

Kerhojen äänestys

Kerhot voivat äänestää sähköisellä äänestyksellä tai syyskokouspaikalla. Äänestää saa kerhon nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö tai kerhon kokouksessaan valtuuttama henkilö. Kokouspaikalla äänestävällä henkilöllä on oltava ote ko. kokouksen pöytäkirjasta. Äänestyksessä käytetään tunnistautumiseen sitä sähköpostiosoitetta, jonka kerho on ilmoittanut liiton jäsenrekisteriin. 

Tervetuloa!
Suomen Radioamatööriliitto ry:n hallitus ja henkilökunta

Kokousmateriaalit

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media