Puula Radio Club juhlii

Puula Radio Club juhlii vuoden vaihtumista!

Puulan Radio Club ry
Puulan Radio Club ry

Puulan Radio Club juhlii vuoden vaihtumista ja viettää pikkujouluja Hirvensalmella perjantaista tiistaihin 30.12.2016-3.1.2017.
Radioasemat OH4O sekä OH4ACD ovat tulilla tapahtuman ajan tunnetuilla taajuuksilla. Ohjelmassa mm. USB- ja RTTY-saunat, sisäsiistiä workkimista ja nokkakusoilua. Kinkkua, potkaa ja tietenkin löytyy maistiaisia sihteerin repusta.
Viikonlopun aikana sihteeri pitää esitelmiä kyllästymiseen asti aiheista: Rauhanturvaamista Libanonissa sekä radioamatööritoimintaa At Tirin kylän tuntumassa. Tapahtumassa esiintyy surullisen kuuluisat feadog-huilisti Manus sekä Tolupukki. Lisätietoa Facebook/Puulan Radio Club. Tervetuloa!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media