Radioamatöörit ihan pihalla

Digimodetyöskentelyä pihalla, pöydän ääressä.
Teekkarit ihan pihalla, digimodeworkkimista vesihiihtoleirillä. Kuva: OH1EG.

”Radioamatöörit ihan pihalla” -tapahtuma järjestetään kansainvälisenä radioamatööripäivänä, tiistaina 18.4.2017. Kyseessä on harrasteemme markkinointitapahtuma, jonka tavoitteena on herättää mahdollisimman paljon positiivista ja hyväntahtoista huomiota sekä tuoda radioamatööriharrastusta näkyville.

Tapahtuma voi jatkua aamusta iltaan tai kestää vapaavalintaisesti muutaman tunnin. Käytetyn ajan pituus ei vaikuta arvosteluun. Paikka on vapaavalintainen, mieluiten jossain ulkona vakioasemalta.
Sarjat: Yksilö tai tiimi. Tiimissä lisäpisteitä saa, jos tiimiin kuuluu vähintään yksi ”ysiysiäijä”.
Kilpailuasema: Kiinnostusta herättävä asema. Esimerkiksi perinneradio, erikoinen antenni, operaattorin huumorivaatteet, hevonen ja rattaat, polkupyöräasema ja niin edelleen. Kaikki radioamatööritaajuudet ja modet on sallittu. Kusojen määrä ei ratkaise, vaan kontaktit ympärillä hyörivien ihmisten kanssa ja toissijaisesti julkisuus mediassa.
Palkintona on mittaamaton maine ja kunnia. Mahdolliset muut palkinnot jaetaan Suomi 100 -leirillä Mustialassa.
Ennakkoilmoittautuminen 11.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen pihalla ät sral piste äf ii. Lähetä ideasi ja tuleva ”esiintymispaikkasi”. Etukäteen julkaistavassa listassa kerrotaan asemien sijainti, jotta mahdollisimman moni radioamatööri voisi tulla paikalle kannustamaan tapahtumaa!
Mahdollista mainetta ja kunniaa varten lähettänet huhtikuun loppuun mennessä raportin päivän toiminnasta raadille osoitteella pihalla ät sral piste äf ii.
Tapahtuman hulvattomaan raatiin on kutsuttu Michael, OH2AUE ja Petri, OH1CX sekä ulkopuoliseksi tarkkailijaksi Groteski-Rami, OH1AYG.
Hankekoordinaattorina toimii Tiina, OH8BBO ja tapahtuman kummina Memma, OH1EG.
Eloisaa ja idearikasta kevättä kaikille sekä runsasta osanottoa toivottaen
”Edelleen ihan pihalla -raati”
Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media