Kevätpäivät Kouvolassa

Kevätpäivätunnelmia menneiltä vuosilta, esittely menossa.
Kevätpäivillä on esitelmiä ja erilaisia tapahtumia.

Suomen Radioamatööriliiton Kevätpäivät kestävät koko viikonlopun 22.–23.4.2017. Lauantain ohjelma pidetään Kouvola-talolla sekä lähellä sijaitsevassa Putkiradiomuseossa. Sunnuntainen Vapepa-päivä järjestetään Original Sokos Hotel Vaakunassa.
Lauantain ohjelma Kouvola-talolla
Liiton Kevätpäivä
Klo 10.00 Kirpputori ja myyntipisteet aukeavat.
Klo 12.00 Kyselytunti
Klo 14.00–15.45 Infotilaisuus Liiton koulutusuudistuksesta
Klo 15.00 Ilmoittautuminen SRAL:n kevätkokoukseen alkaa
Klo 16.00 SRAL:n sääntömääräinen kevätkokous
Mahdollisuus tutustua Kouvolan Putkiradiomuseon näyttelyyn klo 12.00–16.00. Museo sijaitsee kävelymatkan päässä Kouvola-talosta osoitteessa Pajaraitti 1. Kevätkokouksen jälkeen pidetään cocktail-tilaisuus.
Kevätpäiville pääsee hyvin esimerkiksi junalla. Kouvola-talolle on noin kilometrin kävelymatka rautatieasemalta. Lisäksi autoilijoille on maksutonta pysäköintitilaa runsaasti Kouvola-talon molemmin puolin. Kouvola-talon osoite on Varuskuntakatu 11, Kouvola.
Sotilasradiopäivä
Sotilasradiopäivä pidetään myös Kouvola-talolla. Päivän ohjelmassa on lauantaina 22.4. klo 10.00–14.00 välisenä aikana seuraavat esitelmät:

  • Lauri Lehtonen, Ilmavoimien radiotiedustelu
  • Martti Susitaival, Viestisotaa Rukajärvellä
  • Sakari Viinikainen, Pohjois-Kymenlaakson suojeluskunnat sisällissodassa.

Tämän jälkeen on mahdollisuus tutustua Kouvolan Sotilasradiomuseon näyttelyyn.
Osallistumismaksu Sotilasradiopäivään on 10 euroa (vain käteismaksu ovella). Maksu sisältää väliajan kahvin/teen ja leivän sekä tutustumisen Sotilasradiomuseoon.
Sotilasradiopäivään pitää ehdottomasti ilmoittautua etukäteen. Sähköposti museo ät putkiradiomuseo piste äf ii tai puhelin (mieluimmin viestinä) 040 540 3317. Ilmoittautuminen tarvitaan tarjoilua varten.
Jos osallistuu vain Liiton Kevätpäivien ohjelmaan (kyselytunti, koulutusinfo, kevätkokous jne.) Sotilasradiopäivän pääsymaksua ei tarvitse maksaa, eikä myöskään tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Vapepa-päivä sunnuntaina
Sunnuntaina 23.4. pidetään SRAL:n Vapepa-päivä klo 10.00–15.00 Original Sokos Hotel Vaakunassa, Kouvolassa. Vapepa-päivä on tarkoitettu Vapepa-toiminnassa aktiivisesti mukana oleville Liiton jäsenille. Ilmoittautuminen etukäteen. Lue lisää.
Majoitus Kouvolassa
Majoitusta on tarjolla Original Sokos Hotel Vaakunassa. Yhden hengen huoneen hinta on 90 euroa/yö ja kahden hengen huoneen hinta 100 euroa/yö. Huonehinnat sisältävät runsaan aamiaisen noutopöydästä, asukassaunan ja kuntosalin käytön.
Varaukset voi tehdä puhelimitse 020 1234 651 tai sähköpostilla reception piste kouvola ät sokoshotels piste äf ii. Varausvaiheessa tulee mainita tunnus ”SRAL Kevätpäivät”. Hinnat ovat voimassa 31.3.2017 asti.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media