Vuoden 2017 älyvapain kuso

Antenni ja liikennemerkki.
Erikoinen antenni kesäleirillä, OH2BGR:n 20 m:n Deltaloop.

Vuoden älyvapain kuso -kilpailussa etsitään radioteknisesti – turhaan – haastavaa yhteyttä, jonka toteutuksessa ei ole käytännössä mitään järkeä, mutta viihdearvoa sitäkin enemmän. Huutele maailmalle kuuden väliaikaisen toistimen kautta kaivoksesta, innovoi utopistinen antennipatentti tai keskustele itsesi kanssa peilien avulla talosi ympäri. Hierokaa porukalla kasaan ehkä kaikkien aikojen timanttisin kerhoprojekti!
Kilpailun voittajat ja kunniamaininnan arvoiset suoritukset valitsee raati, jonka jäsenet ovat Niko, OH2GEK; Janne, OH1SDR; Vesa, OH1BAM; Arto, OH8GNZ, sekä pj. Pejk, OH2EQF.
Projekti tulee dokumentoida kattavasti, ja kilpailuun osallistutaan yhteyden pitämisestä kertovalla, mielellään kuvitetulla, jutulla. Kilpailun satoa esitellään liiton lehdessä kilpailun edetessä. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä tekstisi ja kuvasi raadille osoitteeseen alyvapaa ät sral piste äf ii.
Rajoituksena kilpailuun osallistuvalla yhteydellä on, että lähete ei ohita mitään oleellista estettä kaapelia pitkin tai internetin kautta. Toistimet ynnä muut viritykset hyväksytään.
Kilpailussa on kaksi luokkaa:

  • Soololuokka: Itsenäisille Pelle Pelottomille
  • Ryhmäluokka: Kaveriporukoille tai kerhoille

Tarjolla on mainetta ja kunniaa sekä mahdollisesti joku konkreettinen, yhtä älyvapaa palkinto.
Kilpailuaika alkaa 1.4. ja jatkuu itsenäisyyspäivään 6.12. saakka. Palkinnot jaetaan joulukuussa Liiton toimistolla glögikutsuilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media