CTU:n ilmoittautumisaika jatkuu – yllätysohjelmaa

Martti Laine ja iso pokaali.
Martti Laine, OH2BH, ja SAC-maaottelupokaali, jonka voittamisessa kaikki SAC-kontestiin osallistuvat OH-asemat ovat olleet mukana. Pokaalia voi tulla ihailemaan SRAL:n toimistolle.

 
CTU Finland järjestetään SRAL:n kesäleirin yhteydessä Mustialan kartanossa perjantaina 7.7.2017 klo 09.00–17.00. Suomen toinen CTU-tapahtuma tarjoaa jälleen mielenkiintoisia esityksiä kilpailutoiminnan eri osa-alueilta. Uutta asiaa löytyy sekä kokeneille, että uusille kontestereille.
Ilmoittautumisaika jatkuu
CTU:n ilmoittautumisaikaa on jatkettu 7.6.2017 asti. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä sähköinen lomake.
Yllätysohjelmanumero
Maailmankuulu kontesteri Martti OH2BH tulee jakamaan osaamistaan CTU Finland tapahtumaan.Omalla värikkäällä tyylillään hän tulee käymään läpi operaattorin ominaisuuksia, joilla workkimispaikkoja huippuasemilla lunastetaan. Samalla saamme eväitä siihen kuinka meistä voi tulla parempia operaattoreita. Martin aihe on KKJ – Kontesterin Kolmas Jalka – I, me and myself.
Tarkempi info ja ohjelma
Tarkempi info ja ohjelma löytyy täältä.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media