Jonna Pulkkinen aloittaa Suomen Radioamatööriliiton 100-vuotishistorian kirjoittamisen

SRAL-logo
Suomen Radioamatööriliitto ry

 
TIEDOTE
Tiedotusvälineille 20.10.2017
Julkaisuvapaa
 
Suomen Radioamatööriliitto ry. täyttää 100 vuotta vuonna 2021. Se on yksi maailman vanhimmista kansallisista radioamatööriliitoista.
Lokakuussa 2017 on allekirjoitettu sopimus Suomen Radioamatööriliitto ry:n 100-vuotishistorian kirjoittamisesta. Historian kirjoittaa Oulussa asuva vapaa kirjoittaja ja toimittaja Jonna Pulkkinen. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja ja valmistunut Oulun yliopiston historiatieteistä vuonna 2011.
Suomen Radioamatööriliiton puheenjohtaja Merja Koivaara toteaa: ”Jonna ei ole radioamatööri, eikä edes lähellä harrastettamme. Etäältä toimintaamme katsovalla henkilöllä on varmasti paljon uutta annettavaa ja virkistäviä huomioita.”
Suomen Radioamatööriliiton 100-vuotishistoria julkaistaan liiton juhlavuonna 2021. Liitto on aikaisemmin julkaissut kaksi historiakirjaa: Suomen Radioamatööriliitto r.y.:n 50-vuotishistoriikki, Osmo A. Wiio, (1971) ja Alussa oli kipinä, Suomen Radioamatööriliton 75-vuotiselta taipaleelta, Reino Janhunen, (1996).
Suomen Radioamatööriliitto ry. aloitti toimintansa 1921 Nuoren Voiman Liiton Radioyhdistyksenä (myöhemmin Suomen Radioamatööriliitto N.V.L.). Nuoren Voiman Liitosta Suomen Radioamatööriliitto irtautui itsenäiseksi yhdistykseksi vuonna 1926.
Lisätiedot:
Merja Koivaara
Puheenjohtaja, Suomen Radioamatööriliitto ry.
050 569 2298, oh1eg ät sral piste fi

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media