Äänestysohje 2017

Suomen Radioamatööriliitto ry

 

  1. Hallituksen jäsenten vaali 2017: merkitse rasti enintään kahdelle (2) ehdokkaalle. Älä tee muita merkintöjä, ne saattavat aiheuttaa lomakkeesi hylkäämisen.
  2. Laita äänestyslomake pienempään kuoreen. Sulje kuori. Älä tee kuoreen merkintöjä.
  3. Laita pienempi kuori isompaan kuoreen. Sulje kuori ja kirjoita tietosi niille varattuun paikkaan. Jos kuori palautetaan ilman lähettäjän nimeä, se hylätään. Postita kuori. Postimaksu on maksettu.
  4. Jos jäsen ei ole käyttänyt äänioikeuttaan postiäänestyksessä, hän voi äänestää syyskokouspaikalla, Tampereella, 18.11.2017 klo 13.00–15.00. Kokouspaikalla äänestävän tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä.

 
Postiääni hyväksytään, jos se on saapunut perille viimeistään 16.11.2017 tai toimitettu Suomen Radioamatööriliiton toimistoon viimeistään ko. päivän aukioloaikana (klo 12.00–17.00). Huomioi, että posti ilmoittaa vastauslähetykselle noin kolmen päivän toimitusajan, postita siis äänestyslippusi ajoissa.
 
Kerhojen äänestys
Kerhot voivat äänestää postiäänestyksellä tai syyskokouspaikalla. Äänestää saa kerhon kokouksessa valtuuttama henkilö, jolla on oltava ote ko. kokouksen pöytäkirjasta tai kerhon nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö. Tämä koskee sekä postiäänestystä (tarvittavat dokumentit liitetään mukaan) että syyskokouspaikalla tapahtuvaa äänestystä.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media