Radioamatööriliitto palkitsi hyvinkääläisiä vapaaehtoisia

Osmo ansiomerkki rinnassa ja kunniakirja kädessaä.
Osmo, OH2BEC. Timo, OH2BMH, ei ollut paikalla syyskokouksessa.

 
Tiedote
21.11.2017
 
Hyvinkääläiset Osmo Laine ja Timo Tapaninen palkittiin Suomen Radioamatööriliitto ry:n syyskokouksessa Tampereella 18.11.2017. Kummallekin myönnettiin liiton hopeinen ansiomerkki. Ansiomerkki myönnetään pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta liiton tehtävissä.
 
Radioamatöörit lähettävät toisilleen niin sanottuja kuittaus- eli QSL-kortteja. Kortissa kerrotaan milloin ja millä taajuudella radioamatööriyhteys on pidetty.
 
Hyvinkään Radiokerho ry. vastasi pitkään QSL-korttien jakelusta uusmaalaisille Radioamatööriliiton jäsenille. Korttijakelua hoitivat 20 vuoden ajan päävastuullisena Timo Tapaninen ja Osmo Laine varsinaisena jakelun hoitajana.
 
Molemmat olivat erittäin sitoutuneita tehtävään ja työtä tehtiin lähes joka viikko ympäri vuoden. Korttien jakelupiste ja Hyvinkään Radiokerhon kerhohuone olivat Osmo Laineen talon yläkerrassa lähes 20 vuoden ajan.
 
Korttien jakelu sujui erittäin hyvin, vaikka käsiteltävänä oli Suomen suurin korttimäärä.
 
Lisätiedot
Annika Salmenlinna
tiedottaja, Suomen Radioamatööriliitto ry.
(09) 562 5988, 050 404 4673
annika ät sral piste äf ii

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media