Syyskokouksessa 2017 palkittiin kakkospiirin QSL-vastaavat

Osmo ansiomerkki rinnassa ja kunniakirja kädessaä.
Osmo, OH2BEC. Timo, OH2BMH, ei ollut paikalla syyskokouksessa.

Syyskokouksessa Tampereella palkittiin 18.11.2017 liiton hopeisella ansiomerkillä Timo Tapaninen, OH2BMH ja Osmo Laine, OH2BEC.
Liiton hopeinen ansiomerkki myönnetään pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta liiton tehtävissä.
Perustelut
Hyvinkään Radiokerho ry. vastasi pitkään OH2-piirin QSL-korttien jakelusta. Korttijakelua hoitivat 20 vuoden ajan päävastuullisena Timo Tapaninen, OH2BMH ja Osmo Laine, OH2BEC, varsinaisena jakelun hoitajana.
Molemmat olivat erittäin sitoutuneita tehtävään ja työtä tehtiin lähes joka viikko ympäri vuoden. Korttien jakelupiste ja Hyvinkään Radiokerhon kerhohuone ovat olleet Osmo Laineen talon yläkerrassa lähes 20 vuoden ajan.
Korttien jakelu sujui erittäin hyvin, vaikka käsiteltävänä oli OH-piirien suurin korttimäärä. Vaikutti siltä, että jakelu oli niin hyvin hoidettu, että OH2-piirissä sen olemassaolo oli lähes unohtunut, sillä uuden jakelijan etsintä kesti lähes vuoden.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media