OH4ACD:n pikkujoulut

Toimiston tarjoilut.
Joulupöytä.

 

Puulan Radio Club, OH4ACD, viettää pikkujoulua tänä vuonna viikon ajan. Vuoden viimeinen viikko, nro 52, on PRC:n pikkujouluviikko. Puheenjohtaja ja sihteeri aloittaa valmistelut 23.12. sekä viettää joulun juhlaa Hapolla. Juhlaviikko päättyy 30.12. lauantaina.

 

Ohjelmassa on muun muassa jouluruokien valmistamista ja nauttimista, workkimista kaikilla taajuuksilla, saunomista sekä mökkielämän leppoisaa viettämistä nokkakusojen merkeissä. Kerhon perinnepeli, Rotanloukku, on ladattuna koko viikon ajan.

 

Pukkia odotellaan vierailulle, kun hän palaa joulukierrokseltaan. Oton suolle valmistellaan jäiden puuttuessa laskeutumisalusta pukin poroille.

 

Lisätietoja saa Facebookista Puulan Radio Clubin sivulta.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media