YL-maljan lokienpalautusaikaa pidennetty

Käsilaukullinen palkintoja.
Käsilaukullinen palkintoja.

 

YL-maljan 2017 lokienpalautusaikaa on pidennetty 1.4.2018 saakka.

 

Kilpailu toistuu samanlaisena joka vuosi. Uusi kausi alkaa aina tammikuun 1. päivänä. 

 

Aika: 1.1.–31.12. joka vuosi.

 

Luokat: Yleisluokka ja perusluokka. Mikäli perusluokkalainen kesken vuoden siirtyy yleisluokkaan, hän saa lukea hyväkseen vain perusluokassa pitämänsä yhteydet. Tällöin voidaan eri tulosilmoituksella osallistua kilpailuun myös yleisluokassa, jolloin ko. luokan tulosilmoituksessa otetaan huomioon vain yleisluokan radioamatööriluvan saamisen jälkeen pidetyt yhteydet.

 

Pisteet: OH-yhteys = 1 piste, Euroopan yhteys = 2 pistettä ja DX-yhteys = 3 pistettä. Yhteydet voidaan pitää joko CW:llä, phonella, digillä tai sekaisin kaikilla lähetelajeilla.

 

Lokit: Varsinaista lokia ei tarvita. Tulosilmoitukseen joku toinen radioamatööri merkitsee tarkastuslausuntonsa ja allekirjoituksensa vakuudeksi siitä, että ilmoitetut yhteydet täsmäävät kilpailijan asemapäiväkirjan kanssa. Tulosilmoitus lähetetään viimeistään seuraavan vuoden maaliskuun 1. päivään mennessä osoitteeseen: SRAL, ”YL-malja”, PL 44, 00441 HELSINKI. Tulosilmoituksen voi lähettää vaihtoehtoisesti skannattuna sähköpostitse osoitteeseen yl ät sral piste äf ii.

 

Palkinnot: Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan pokaaleilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media