Lutikoita tuuletettiin kauniissa säässä

Tavaroita myydään peräkärrystä ja auton takakontista.
Peräkärry- ja takakonttimyyntiä mastopellolla.

 
Teksti ja kuvat (ellei toisin mainita): Annika Salmenlinna, OH2HSJ
Salon Radiokerho on järjestänyt Lutikoiden tuuletuksen vuodesta 1990 asti. Tänä vuonna lutikoita tuuletettiin aurinkoisena lauantaina kerhon uuden QTH:n kauniissa pihapiirissä. Paikalle oli kokoontunut mukavasti porukkaa. Nokkakuso kulki.
Lutikoita riitti. Niitä oli nurmikolla, pihatuoleilla, erillisessä teltassa, ulkorakennuksessa ja tietysti kerhotalossa sisällä. Kerhon punaisessa mummonmökissä oli peräti yksi huone täynnä siististi laatikoihin ja hyllyihin järjestettyjä komponentteja valmiina pengottaviksi.
Grilli ja muurinpohjapannu olivat kuumina. Makkara ja letut maistuivat romppeiden penkomisen välissä. Kahvilateltta olisi tarjonnut suojan myös sateelta, mutta kattoa ei onneksi tällä kertaa tarvittu.
Myös vierailevia myyjiä oli saapunut paikalle. He myivät rompetta peräkärrystä ja takakonteista viereisellä mastopellolla. Tarjolla oli muun muassa liikennevalon lamppu, joka oli kuolinpesästä löydetty prototyyppi, ei peräisin pylväästä. Siitä saisi joku punaisen valon vessan oveen. Pihanurmen erikoisen tuote taisi olla puolestaan suuri, sininen Motorolan peltilaatikko.
 
Komponenttilaatikoita hyllyssä.
Komponenttilaatikoita hyllyssä.

 
 
Ihmiset penkovat pihalla kirjalaatikoita ja syövät makkaraa.
Kirjalaatikoiden tutkimista ja makkaranpaistoa.

 
Lamppu takaapäin. Lamppu koostuu monista ledeistä.
Hieman erikoisempi rompe: liikennevalon lamppu (prototyyppi).

 
Teltassa oli myytävänä kaikenlaisia laitteita.
Teltan aarteita.

 
Laatikot olivat täynnä erilaisia johtoja.
Nurmikon laatikot pursuivat johtoja.

Korituoli kaatui istujineen pensaaseen.
Yksi pihan tuoleista kippasi, mutta istujaa vain nauratti. Kuva: OH1EG.

 
Muurinpohjapannu nuotiolla.
Muurinpohjapannu kuumenee.

 
Suuri peltilaatikko.
Suuri Motorolan laatikko.

 
Laatikoita tuoleilla pihamaalla.
Lutikkalaatikoita.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media