Ham Karelia -leiri tuo radioamatöörit Pohjois-Karjalaan

Logossa on Pohjois-Karjalan maakunta, johon Nurmeksen sijainti on merkitty.
Ham Karelia -leirin logo.

 
Tiedote 17.7.2018
 
Suomen Radioamatööriliiton kesäleiri, Ham Karelia, pidetään Nurmeksen Hyvärilässä 19.–22.7.2018. Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskukseen saapuu monta sataa radioamatööriä perheenjäsenineen kuuntelemaan esitelmiä ja penkomaan laitekirpputorin aarteita. Tapahtuman järjestävät Suomen Radioamatööriliiton jäsenkerhot Pohjois-Karjalan radiokerho ry ja Ylä-Karjalan Radioamatöörit ry.
 
Kesäleiri on Suomen Radioamatööriliiton suurin vuosittainen tapahtuma. Leirille ovat tervetulleita kaikki radioamatööriharrastuksesta kiinnostuneet. Leirin ohjelmassa on useita esitelmiä, harrastajaryhmien tapaamisia, koulutusta, keskustelutilaisuuksia sekä omaa ohjelmaa nuorille. Leirillä on toimiva radioamatööriasema.
 
Perjantaina leirillä tutustutaan muun muassa radioamatöörien kriisitilanteita varten rakentamaan Pohjois-Karjalan Varve-varaverkkoon sekä digitaalisiin puhelähetteisiin. Päivän aikana on nähtävänä Pohjois-Suomen viestipataljoonan kalustoa. Myös pelastuslaitos ja rajavartiosto esittelevät toimintaansa. Lauantaina järjestetään nuorille suunnattu elektroniikkapaja.
 
Pääsymaksut:

  • aikuiset 10 euroa/päivä tai 25 euroa/koko leiri
  • 2–17 -vuotiaat 5 euroa/päivä tai 10 euroa/koko leiri
  • alle 12-vuotiaat ilmaiseksi
  •  perhelippu 50 euroa/koko leiri (2 aikuista + nuoret).

 
Leiripaikka on Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskus, Lomatie 12, 75500 Nurmes.
 
Lisätiedot:
Leirin verkkosivut
 
Vesa Kuusela, 050 360 6938, oh7xi ät sral piste äf ii
leiripäällikkö
 
Annika Salmenlinna, 050 404 4673
tiedottaja, Suomen Radioamatööriliitto ry.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media