OH2TK:n muistopalkinto on ensimmäistä kertaa haettavana

Osmo A. Wiio radioamatööriasemalla.
Osmo A Wiio, OH2TK, radioamatööriasemalla vuonna 1961. Kuva: SRAL:n arkisto.

 
Jäsenet voivat tehdä liiton hallitukselle esityksiä palkittavista henkilöistä. Esityksen on sisällettävä perustelut. Palkinto jaetaan liiton syyskokouksessa, mikäli palkinnon säännöt täyttävä henkilö löytyy. Esitykset palkinnon saajiksi on lähetettävä liiton toimistolle postitse 31.8.2018 mennessä. Osoite on Suomen Radioamatööriliitto ry, hallitus, PL 44, 00441 HELSINKI.
 

Palkinnon säännöt

 
I. OH2TK:n muistopalkinto myönnetään erityisen suurista ansioista suomalaisen radioamatööritoiminnan, erityisesti radioamatööritekniikan, edistämisessä. Palkinto voidaan myöntää vain Liiton jäsenelle, joka on saavuttanut myöntämisperusteena olevat ansionsa Liiton jäsenenä ollessaan.
 
II. Palkinnon tarkoituksena on muistaa Osmo A. Wiion, OH2TK (SK), elämäntyötä radioamatöörinä ja hänen pyrkimystään vaalia ham-spirit-perinnettä.
 
III. Palkinnon saajan tulee olla erityisen ansioitunut radioamatööritekniikan kehittämisessä ja siihen liittyvässä julkaisutoiminnassa sekä sen lisäksi jollakin seuraavista radioamatööritoiminnan osa-alueista: radiotyöskentely, toiminta SRAL:n tai sen kerhojen tehtävissä, viranomaisyhteistyö ja kansainvälinen yhteistyö.
 
IV.OH2TK:n muistopalkinto myönnetään vain silloin kun siihen katsotaan olevan perusteltua ja merkittävää aihetta. Palkinnon perättäisten myöntökertojen välillä tulee kulua vähintään kolme (3) vuotta.
 
V. Esitys palkinnon myöntämiseksi tulee olla kahden SRAL:n jäsenen allekirjoittama, ja se osoitetaan SRAL:n hallitukselle, joka päättää palkinnon myöntämisestä.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media