Suomelle historiallinen joukkuekilpailun voitto radiosuunnistuksen PM-kisoissa

Kompassi ja kuulokkeet.
Radiosuunnistustarvikkeita.

 

Radiosuunnistuksen avoimet PM-kisat pidettiin Raaseporissa 3.–5.8. Kilpailuihin osallistui yhteensä 56 kilpailijaa kahdeksasta maasta.

 

144 MHz:n kilpailussa voitto meni Venäjälle. Kimmo Lehtosaari, OH2JKU, sijoittui toiseksi ja oli samalla paras pohjoismaalainen voittaen PM-kultaa. Kimmon PM-mestaruuden lisäksi Suomeen tuli ensimmäistä kertaa lajin historiassa joukkuekilpailun voitto Kimmon ja Janne Toivolan, OH2GXN, yhteistuloksella.

 

Sprinttikilpailussa kolmoisvoitto meni Venäjälle. Paras suomalainen oli Kimmo, OH2JKU, sijalla 8.

 

3,5 MHz:n kilpailussa kolmoisvoitto meni jälleen Venäjälle. Kimmo oli paras suomalainen ja sijoittui sijalle 10. Joukkuekilpailusta heltisi pronssia Kimmon ja Veli-Pekka Lehtosaaren, OH4KED, yhteistuloksella.

 

Radiosuunnistuksen PM-kilpailujen tulokset

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media