OH6AD:n syysleiri

Yagi-antenni mastossa
Leiriaseman masto SRAL:n kesäleirillä, Nurmeksessa, 2018.

 
OH6AD järjestää jälleen perinteisen syysleirin Leirikalliolla Toivakan Mämminiemessä. Paikalla ollaan perjantaista sunnuntaihin 14.–16.9.
 
Leirin aikana kisataan SAC CW, johon voi osallistua leiriasemalta. Kerho tarjoaa lauantaina keiton ja lisukkeita. Muuten leirin ruokailut järjestyvät omin eväin. Ohjelmassa on ainakin saunomista, kevyiden tai järeiden HF-virtabalunien askartelua ja mittailua, sekä nokkakusoilua.
 
Paikan osoite on Rappukalliontie 250, Toivakka. Autolla perille pääsee Oravasaarentien eli vanhan nelostien kautta. Leirille voi mainiosti tulla myös veneellä. Leirimaksua ei ole, vapaa pääsy. Kerho toivottaa kaikki jäsenensä, muut radioamatöörit sekä kaikki harrastuksesta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media