Vaalien ehdokasasettelu päättyy 5.10.

Äänestyskuoria
Vaalivaliokunta on niputtanut sisemmät äänestyskuoret valmiiksi ääntenlaskijoita varten.

 
Jokainen liiton jäsen voi pyytää kirjallisesti ehdokkaansa ottamista puheenjohtaja- tai hallitusvaalien ehdokaslistalle. Ehdotukset ehdokkaiksi pyydetään toimittamaan 5.10. mennessä. Ne lähetetään liiton toimistoon vaalivaliokunnan sihteerille. Osoite on Suomen Radioamatööriliitto, Vaalivaliokunta, Sihteeri Annika Salmenlinna, PL 44, 00441 HELSINKI.
 
Kirjallisessa ehdotuksessa on mainittava ehdokkaan sukunimi ja kaikki etunimet. Mukana on oltava ehdokkaan allekirjoittama vakuutus suostumuksesta ehdokkaaksi. Lisäksi on mainittava onko ehdotus jätetty liiton puheenjohtajan vai hallituksen jäsenen vaalia varten vai osallistuuko ehdokas kumpaankin vaaliin.
 
Ehdokkaat voivat toimittaa Radioamatööri-lehteen valokuvan ja enintään 200 sanan pituisen vapaamuotoisen esittelytekstin. Esittely ja kuva on toimitettava 10.10. mennessä osoitteeseen ra-lehti ät sral piste äf ii.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media