Etsitään pätevyystutkijaa ruotsinkieliselle Pohjanmaalle

Kysymyksiä.
Tutkintokysymyksiä.

 
Pohjanmaalle etsitään ruotsinkielistä tutkijaa. Pätevyystutkijan on oltava yleisluokan radioamatööri, jolla on yli viiden vuoden kokemus radioamatööritoiminnasta. Hänen pitää olla on hyvämaineinen ja luotettava henkilö. Pätevyystutkija sitoutuu noudattamaan tutkijoille laadittuja sääntöjä ja ohjeita.
 
Liiton hallitus odottaa ruotsinkielisen Pohjanmaan kerhoilta ja yksittäisiltä henkilöiltä esityksiä pätevyystutkijoiksi sopivista henkilöistä. Jos olet itse kiinnostunut tutkijan tehtävästä, hakemukseen tarvitaan suositus joko kerholta tai yhdeltä tai useammalta yksittäiseltä radioamatööriltä.
 
Esitykset voi lähettää osoitteeseen hallitus ät sral piste äf ii.
 
Lista pätevyystutkijoista

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media