Jamboree On The Air tuo partiolaiset radioaalloille

Lokikirjamerkintöjä.
Lokikirja täyttyi yhteyksistä viime vuoden JOTA-tapahtumassa.

Jamboree On The Air on kansainvälinen partiotapahtuma radioaalloilla. Se järjestetään vuosittain lokakuun kolmantena viikonloppuna eli tänä vuonna 19.–21.10.2018 . Viikonlopun aikana on äänessä lukuisia partiolaisten radioamatööriasemia eri puolilta maailmaa.
 
Partioasemat kutsuvat toisiaan ”CQ JAMBOREE” tai sähkötyksellä ”CQ JAM”. JOTA-tapahtumassa mukana olevat radioamatööriasemat voivat liittää tunnukseensa perään merkin /J.
 
Tapahtuman eurooppalainen pääasema on LX9S Luxemburgista ja kansainvälinen pääasema 9M4S Kuala Lumpurista, Malesiasta. Useimmat partiojärjestöjen radioamatööriasemat tunnistaa kutsumerkin kirjaimista JAM ja S. Suomen pääasema on OH2JAM. Monet Suomen partiolaisten SUF-, SGF- ja S-asematunnukset ovat JOTA-tapahtumassa äänessä. Lista Suomen partiolaisten asemista. Tervetuloa workkimaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media