OF9X äänessä kaikilla bandeilla vuoden loppuun asti


OF9X asema aloittaa jouluoperoinnin perjantai-iltana 21.12. klo 18.00 UTC ja jatkaa vuoden loppuun.
OF9X-aseman teemana on Suomen nuoret amatöörit, jotka juuri muutama viikko sitten kunnostautuivat OH2YOTA- tunnuksella Mustilasta. Voit seurata uutisia ja kusokertymää OF9X:n QRZ.com-sivuilta. Päätonttuina toimivat nuoret; Niko, OH5CZ, Arttu, OH2FB ja Otava, OH3OT.
Nuoret operaattorit antavat raportin lisäksi X ja etunimensä ensimmäisen kirjaimen, mistä tunnistat heidät. Vastaavasti taas vanhat tonttu-ukot antavat kolmekirjaimisen koodin – kuten bulletiinioperaattori – 59 MEM.
Jos olet kiinnostunut lähtemään itse mukaan OF9X-jouluoperointin, joka ulkomaan tai kotimaan bandeilla, lähetä sähköpostia Ramille, OH2BC. Ramin sähköposti on oh2bci ät sral piste fi. Näin saat liityttyä joukkoon ja voit varata itsellesi sopivan aikaikkunan.
Jos taas olet vastaavasti nuori, eli alle 25-vuotias, voit kertoa kiinnostuksesi Martille, OH2BH, joka toimii yhteyshenkilönä OF9X-nuoriin. Martin sähköposti on of9x ät sral piste fi.
Joulukusojen lisäski OF9X tekee työtä kaikkia puhuttelevan ilmastonmuutoksen eteen ja kusokumppanit voivat antaa tukensa norjalaiselle säätiölle, joka hoitaa projektiin liittyvien puiden istutuksen. Pääministeri Juha Sipilä näkee radioamatööreillä mahdollisuuden toimia ilmastoasian sanansaattajina laajalla kontaktiverkostollaan ja tukee vuoden 2018 Ilmasto-Pukkia!
Lisätietoja oheisesta linkistä sekä OF9X:n QRZ.com-sivuilta.
Ohessa pääministeri Sipilän terveiset:
The Prime Minister of Finland, Mr. Juha Sipilä has been one of the most inspirational supporters of the OF9X Santa Activity over the years. He welcomes OF9X’s Christmas mission to spread awareness about climate change.
 

“We must alter our consumption habits to ones producing less emissions, increase the size of carbon sinks and harness technology to finding solutions for carbon sequestration. The global radio amateur community is uniquely positioned to share information about these steps needed in mitigating climate change. Together we can make this Christmas a very special one”, Prime Minister Sipilä says.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media