OHDXF:n DX & Contest-tapahtuma 5-7.4.2019

Kuva: pixabay.com

OHDXF tiedottaa:
Tule mukaan todelliselle Ham-risteilylle, luvassa kiinnostavia juttuja ja tarinoita, joita et muualla kuule, hyvää ruokaa ja seuraa sekä Viking Linen hieno palvelu! Tämän vuoden DX- ja kilpailutapahtuma pidetään laivalla sen ollessa Tukholmassa 6.4.2019. Kokous aloitetaan heti Tukholmasta tulevien päivävieraiden saavuttua.
Aamupäivällä olevan kilpailuosuuden teemana on WRTC, sekä Saksan viime vuoden tapahtuman jälkipuinti, että Italiassa järjestettävän vuoden 2022 tapahtuman esittely. Aamupäivän kilpailuteeman vetäjinä toimivat Dietmar Kasper, DL3DXX ja Veijo Kontas, OH6KN sekä Saksan hopeajoukkuesta Stefan von Baltz, DL1IAO, Ruotsin joukkueesta Ingemar Fogelberg, SM5AJV ja Gunnar Widell, SM3SGP ja Suomen joukkueesta Pasi Luoma-aho, OH6UM. Italian WRTC 2022 henkilö on vielä auki ilmeisen resurssipulan takia, mutta selviää lähiaikoina.
Iltapäivän DX osuuden teemana on IOTA, ensimmäistä kertaa näiden kokousten historiassa. Osuuden vetää Martti Laine, OH2BH. Aluksi RSGB:stä omaksi organisaatioksi muuttuneen IOTA:n puheenjohtaja Roger Balister, G3KMA esittelee perusteelliseti IOTA ohjelman. Skandinavian IOTA yhdyshenkilö Mel Carneheim, SM0MPV selvittää tilannetta täällä pohjolassa, Gerben Menting, PG5M kertoo yhdessä Martin kanssa uusimmasta IOTA-peditiosta OH10X EU-192 Inakarin luodolle ja Otava Tuomi, OH3OT viimeisenä esityksenä nuorten tekemästä Märket peditosta OJ0C.
Toimi nopeasti, että pääset mukaan risteilylle! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.3.2019.
Varauslinkki ja lisätiedot löytyvät täältä: www.ohdxf.fi.
Ohjelma on viimeksi päivitetty 1.3.2019.
Tapaamisiin laivalla! 73, Kari OH5TS, sihteeri, OHDXF
IN ENGLISH
OHDXF will organize the next Annual DX & Contest Meeting as a cruise meeting on traditional Helsinki Stockholm Helsinki route. It will be later than normally, on the first weekend of April. In all likelyhood the seas are open of ice and the early spring is there.
The Meeting has two focused topics: the Postmortem of WRTC 2018 in Germany and a Review of the next WRTC 2022 in Italy. The DX-part focuses the IOTA Programme starting with Roger’s, G3KMA thorough introduction and  continuing with two interesting IOTA presentations.

The DX & Contest Meeting 2019 coordinator is Kari Korhonen, OH5TS, secretary, OHDXF,
email oh5ts ät sral.fi.
More infot at ohdxf-webbsite.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media