Tervetuloa mastokurssille 25.5.2019

Mastotöissä tarvittavia varusteita

Missä ja milloin?

SRAL järjestää yhteistyössä Artjärven Viestiteknisen Yhdistyksen kanssa Mastotyöturvallisuuden perusteet -kurssin. Kurssi pidetään lauantaina 25.5.2019 Artjärven Viestikalliolla klo 10.00-17.00.

Kurssin sisältö

Kurssilla käydään läpi turvallisuusasioita ja varoitetaan vaaranpaikoista. Lisäksi tutustutaan putoamissuojainten käyttöön, varusteisiin ja niiden oikeaoppiseen käyttöön sekä turvallisiin työtapoihin.

Kurssi jakaantuu kahteen osaan: teoriaosuuteen luentomuotoisena ja mastossa suoritettaviin käytännön harjoitteisiin. Mastossa suoritettavat harjoitukset ovat vapaaehtoisia ja valvottuja. Kurssille osallistuneet saavat kirjallisen luentomateriaalin.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssi on tarkoitettu liiton jäsenille ja suunnattu ensisijaisesti mastotyön vasta-alkajille. Kurssi EI anna pätevyyttä mastotöihin.

Kurssille voidaan ottaa enintään 14 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Alaikäraja on 18 vuotta. Jos tilaa on, myös 15–17 -vuotiaita voidaan ottaa kurssille, mutta he eivät saa osallistua mastossa suoritettaviin harjoituksiin.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 25 euroa sisältäen ruokailun.

Kurssin vetäjinä toimivat Vili OH5GE ja Heikki OH2LH.

Ilmoittautuminen kurssille su 19.5.2019 mennessä. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media

Vastaa