OH-luettelo 2019 on ilmestynyt /OH-katalogen 2019 har utkommit

OH-luettelo 2019. OH-katalogen 2019.

Vuoden 2019 OH-luettelo on ilmestynyt. Jäsenluettelokirja sisältää jäsentietojen (jäsenen nimi, kutsut, postiosoite ja tieto omakutsupalvelusta) lisäksi paljon hyödyllistä tietoa kuten  muun muassa IARU:n taajuusjakosuositukset, majakka- ja toistinlistat, ITU:n prefiksilistan, QSL-korttien lajitteluohjeet ynnä muuta ynnä muuta.
OH-luettelokirjan voi tilata suoraan tästä linkistä tai ottamalla yhteyttä Liiton toimistoon, toimisto ät sral.fi tai 09 562 5973. Toimiston kesälomien vuoksi tilauksia otetaan vastaan vkolta 31 alkaen.
HUOM. OH-luettelossa on tiedot vain niistä Liiton jäsenistä, jotka ovat antaneet julkaisuun erikseen luvan vuonna 2018 voimaan astuneen EU:n tietosuoja-asetuksen jälkeen. Vuoden 2019 OH-luettelokirjassa julkaistaan kaikkien niiden jäsenten tiedot, jotka ovat antaneet luvan julkaisuun 18.6.2019 mennessä.

Jos haluat sallia tai kieltää tietojesi julkaisun OH-luettelokirjaan tai netti-OH-luetteloon, ilmoita asiasta täyttämällä oheinen nettilomake liiton verkkosivuilla.

Linkki lomakkeeseen
Nettilomakkeella voi ilmoittaa myös sen salliiko tietojen luovutuksen suoramarkkinointiin. Suostumuksen tietojen julkaisuun ja suoramarkkinointiin voi perua milloin tahansa ilmoittamalla asiasta liiton toimistolle.

OH-luettelon verkkoversio julkaistaan, kun liiton uusien verkkosivujen jäsenosio valmistuu.

OH.katalogen 2019 har utkommit. Medlemskatalogen innehåller förutom medlemsuppgifter (namn, anrop, postadress och information om egetanrop) en mängd nyttig information som t.ex. IARU:s frekvensområdesrekommendationer, radiofyr- och repeaterlistor, ITU:s prefixlista, sorteringsanvisningar för QSL-kort med mera.
OH-katalogen kan beställas direkt via denna länk  eller från förbundets kansli, toimisto ät sral.fi eller 09 562 5973. På grund av kansliets semester tas beställningar emot fr.o.m. vecka 31.
OBS. I OH-katalogen finns uppgifter bara om de medlemmar som särskilt har gett tillstånd för publiceringen efter att EU:s uppgiftsskyddsförordning trädde i kraft år 2018. I OH-katalogen 2019 publiceras uppgifter om alla medlemmar som givit sitt tillstånd senast 18.6.2019.
Om du vill tillåta eller förbjuda att dina uppgifter publiceras i OH-katalogen eller webb-OH-katalogen kan du meddela om saken via länken nedan.
Länk till blanketten

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media