Ehdokasesittely – Tiina Kela, OH8BBO

Tiina Kela, OH8BBO.

Olen 36-vuotias tietotekniikan tradenomi Oulusta, Ylikiimingin Vepsänkylältä. Työskentelen ICT-asiantuntijana ja opiskelen kyberturvallisuuden YAMK-insinööriksi. Olen toiminut Kahdeksikkojen Kerho ry OH8AA:n sihteerinä vuodesta 2015. Noin vuosi sitten astuin myös SF-Caravan ry:n radioamatöörikerhon vetäjäksi. Toimin SRAL:n HF-kilpailutoimikunnassa, YL-toimikunnassa sekä verkkosivutoimikunnassa.
Radioamatööritaajuuksilla minut yleensä tapaa HF:lla SSB:ta tai digimodeja workkimasta. Vakaa aikomukseni on opiskella myös CW-taidot. Olen hyvin kiinnostunut sekä kotimaisista että kansainvälisistä HF-kilpailuista. Lisäksi pyrin aktivoimaan toistinasemia kotipaikkakunnallani sekä muualla Suomessa.
Kolmevuotinen hallituskauteni on pian päättymässä. Näihin vuosiin on mahtunut paljon tehtävää ja kannanottoja niin isoihin kuin pieniin asioihin. Kauteni alkaessa olin ollut radioamatööri vasta alle kaksi vuotta. Jaksan edelleen hämmästyä siitä, kuinka paljon harrastuksellamme on tarjottavaa. Radioamatööritoiminta on huiman monimuotoista, eikä ole väärää tapaa harrastaa kunhan muistamme toimia radioamatöörimääräysten, hyvien tapojen ja ham spiritin mukaisesti.
Minulla on edelleen annettavaa Suomen Radioamatööriliitolle ja harrastuksellemme.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media