Pohjoismaisten nuorisotiimien tapaaminen joulukuussa 2019

Viime joulukuussa 13.-15.12.2019 järjestettiin jo toista kertaa Pohjoismaisten nuorisotiimien yhteistyöviikonloppu Uppsalassa Ruotsissa. (Ensimmäisen kerran yhteinen nuorisotiimien viikonloppu järjestettiin Suomessa marraskuussa 2018.) Ruotsin nuorisotiimin järjestämään tapaamiseen osallistui Suomesta neljä nuorisotiimin jäsentä sekä Norjan ja Islannin nuorisokordinaattorit. 
 
Viikonlopun tavoitteena oli alustaa Norjassa järjestettävän Nordics On The Air -leirin järjestelyjä. NOTA 2020 -leiri järjestetään tänä vuonna Norjassa lähellä Osloa Killingholmenin saarella. Ensimmäisen kerran NOTA-leiri järjestettiin Ruotsissa ja viime vuonna leiri oli Suomessa. Tänä vuonna järjestysvuoron otti Norjan radioamatööriliitto. Lisätietoja leiristä löytää suomeksi täältä ja englanniksi täältä. Ilmoittautuminen on suljettu. 
 

Trond LB4IH on yksi Norjalaisista pääjärjestäjistä

Suunnittelimme leirin ohjelmaa keräämällä listaa kaikenlaisista mahdollisista mieleen tulevista aktiviteeteista, minkä jälkeen jaoimme ohjelmaideat kategorioihin. Nämä tapahtumassa kehitetyt idea tulevat olemaan varmasti jatkossakin hyödyllisiä nuorisoleirien järjestämisessä. Ideoimme yhdessä myös leirin ohjelmaa, markkinointia ja valmistelimme tärkeitä dokumentteja.
 
Oliver SA5ODJ kirjoittaa taululle yhteisesti mietittyjä tapahtumaideoita

 
Suomen tiimistä Vilma OH2VT ja Otava OH3OT olivat valmistelleet esityksen liittyen Nordics On The Air – NOTA:n graafiseen ulkoilmeeseen. Seuraavan vuoden aikana on siis tarkoitus koota graafinen ohjeisto NOTA:n brändille ja vahvistaa sitä. Yhtenäisen yleisilmeen tarkoituksena on vahvistaa NOTA:n tunnettavuutta ja rakentaa uusia yhteistyökumppanuuksia. Haluamme myös vahvistaa Pohjoismaisten radioamatöörinuorten yhteisöä ja kasvattaa sitä. Kokosimme viikonlopun aikana myös markkinointiohjeita, joita voidaan käyttää apuna leirien ja muiden nuorisotapahtumien mainostamisessa Pohjoismaissa. 
 
Nordics On The Air on siis muutakin kuin pelkkä kerran vuodessa järjestettävä leiri, se on yhteisö, jonka tarkoitus on yhdistää pohjoismaiset radioamatöörinuoret. NOTA:n löytää sosiaalisesta mediasta @nordicsontheair Instagramista ja Facebookista. 
 
Ryhmäkuvassa yhteistyöviikonlopun osallistujat

Kirjoittaja: Vilma Törö OH2VT

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media