Radiopäivä 2020


Kiinnostaako radioharrastuksen muutkin osa-alueet, mutta et oikein tiedä minkälaista toiminta on tai miten alkuun pääsee? Tule tutustumaan Suomen radioamatööriliiton, Suomen radiohistoriallisen seuran ja Suomen DX-liiton toimintaan yhteiseen pop-up -esittelytilaisuuteen Helsingin keskustakirjasto Oodiin!
Tapahtuma järjestetään torstaina 13.2. Helsingin keskustakirjasto Oodin ensimmäisen kerroksen lasiseinän edustalla. Liittojen esittelypisteet ovat auki klo 12.00 – 20.00. Koko tämän ajan pisteillä on esittelijöitä kertomasta liittojen toiminnasta ja esittelemässä välineistöä.
Alla olevista teksteistä saat kuvan siitä, minkälaista toimintaa liitot tarjoavat:
 
Suomen Radioamatööriliitto: 
Suomen radioamatööriliitto ry. eli SRAL on radioamatöörien kansallinen keskusjärjestö joka edistää ja tukee radioamatööritoimintaa Suomessa, sekä maailmanlaajuisesti kansainvälisen radioamatööriliitto IARU:n sekä pohjoismaisten radioamatööriliittojen yhteistyöelimen NRAU:n jäsenenä.
 
Suomen radiohistoriallinen seura:
Suomen radiohistoriallinen seura ry. eli SRHS on valtakunnallinen radiohistorian harrastajien yhteisö, joka tukee jäsenistön harrastustoimintaa sekä kerää, tutkii ja tallentaa radiohistoriallista esineistöä ja tietoa. Seuran toiminnan piiriin sisältyy radioiden lisäksi koko sähköinen viestintä puhelaitteista äänentallennukseen ja sotilasradioihin.
 
Suomen DX-liitto:
Suomen DX-liitto ry. eli SDXL on kansallinen DX-kuuntelijoiden kattojärjestö, jonka tarkoituksen on edistää DX-kuunteluharrastusta Suomessa julkaisemalla lehteä, järjestämällä tapahtumia sekä harjoittamalla DX-toimintaan liittyvää tutkimustoimintaa ja -neuvontaa.
 
Tapahtuma sopii kaikenikäisille kiinnostuneille ja vasta-alkajille. Paikalla on myös SRAL:n nuorisotiimin edustajia. Tervetuloa!
 
sdxl.fi
www.radiohistoria.fi
 

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media