Kerhot Toiminta

Syysleiri Hankasalmella /Höstläger i Hankasalmi

Kuvassa on punaisia lehtiä.
Ruskaa. Kuva: Pixabay/HeungSoon. Julkaistu CC0 Creative Commons -lisenssillä.

Keski-Suomen Radioamatöörit OH6AD järjestää Suomen Radioamatööriliiton syysleirin. Leiri pidetään Hankasalmella Lomakeskus Revontulessa 10.–13.9.2020. Paikka on monille jo varmasti tuttu vuosien 2008, 2014 ja 2016 kesäleireiltä ja tulevana syksyllä tämä paljon kehuttu leiripaikka on jälleen täynnä radioamatöörihenkeä ja hauskanpitoa. Paikka on keskellä Suomea, hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten sinne on helppo tulla. Leirikeskuksesta löytyy tekemistä koko perheelle.

Syysleirin valmistelut ovat alkaneet ja leirin ohjelmasta ja muista leirin järjestelyistä tiedotetaan kesän kuluessa Radioamatööri-lehdessä, Liiton bulletiineissa sekä leirin järjestävän kerhon kotisivulla www.oh6ad.fi. Syysleirin ohjelmasta ja sisällöstä pyritään tekemään mahdollisimman monipuolinen, josta jokaiselle löytyy varmasti mielenkiintoista seurattavaa, uutta opittavaa, tarpeellista hankittavaa tuttujen tapaamisen ja pienimuotoisen viihteen lomassa.

Alueen majoitusvarauksia voi tehdä maanantaista 1.6.2020 klo 10.00 alkaen.

Seuraamme luonnollisesti viranomaisten ohjeita ja määräyksiä Covid-19 -tilanteen suhteen.

Pysykää terveinä ja nähdään syksyllä Hankasalmella!


Keski-Suomen Radioamatöörit OH6AD anordnar Finlands Radioamatörförbunds höstläger. Lägret hålls i Hankasalmi i lägercentret Lomakeskus Revontuli 10-13.9.2020. Platsen är säkert bekant för många från sommarlägren år 2008, 2014 och 2016. I höst kommer det omtyckta lägerstället igen vara fyllt av ham spirit och skoj. Platsen ligger mitt i Finland med goda vägförbindelser så det är lätt att komma hit. I lägercentret finns det aktiviteter för hela familjen.

Förberedelserna för höstlägret har redan kört igång och information om programmet och lägerarrangemangen kommer att finnas i Radioamatööri-tidningen, förbundets bulletiner och på arrangörens webbsida www.oh6ad.fi. Avsikten är att programmet ska vara så mångsidigt som möjligt så att var och en säkert hittar intressanta saker att följa och nytt att lära sig liksom också behövliga anskaffningar tillsammans med bekanta och en del underhållning.

Inkvarteringsreservationer kan göras från och med 1.6.2020 kl. 10.00.

Vi iakttar naturligtvis myndigheternas anvisningar och bestämmelser gällande Covid-19-läget.

Hålls friska så ses vi i Hankasalmi i höst!