Viestiliikenneharjoitus 26.– 27.3.2021

Pohjois-Karjalan radiokerho ry järjestää valtakunnallisen viestiliikenneharjoituksen 26.- 27.3.2021 MPK Savo–Karjalan Joensuun koulutuspaikan tuella. Harjoituksessa liikennöidään HF-, VHF- ja UHF-taajuuksilla (puhe ja data) eri puolille Suomea.

Jos tulet johtoasemalle Liperiin, sinulle opetetaan digiohjelmien asennus ja käyttö sekä pääset operoimaan em. ohjelmilla johdetusti viestiliikenneharjoituksessa.

Ilmoittautuminen harjoitukseen MPK:n nettisivujen kautta 11.3.2021 mennessä  (https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/15236) . Voit ilmoittautua myös etäasemaksi (ei kurssimaksua).

Etäasemana voit toimia myös ilman MPK:n kurssille ilmoittautumista. Tällöin olet mukana harjoituksessa yksityishenkilönä etkä ole esim. MPK:n vakuutusturvan alainen. Ilmoittautumiset Tommille (tommi(piste)holopainen(at)gmail(piste)com) 11.3.2021 mennessä (nimi, tunnus, osallistumispaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Viestiliikenneperusteet ja tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen harjoitusta ja viimeiset päivitykset tarvittaessa harjoitusta edeltävänä iltana. Ilmoittautumiset ja lisätietoa MPK:n sivuilta sekä Tommilta (OH7JJT).

Jos MPK ry peruu kevään kurssit koronatilanteen johdosta, viestiliikenneharjoitusta ei peruta, vaan se toteutetaan omilta kotiasemilta. Radioamatööritoiminta on ehdottoman koronavapaata bandilla. Virus ei etene eikä leviä radioaalloilla.

Tervetuloa harjoitukseen!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media